Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά Συνταγής 10 φύλλα Βηρυτού “πολίτικο” της alfa άχνη για το τελείωμα Για τη γέμιση 400 γραμ. στακοβούτυρο σε θερμ. δωμ 400 γραμ. άχνη ζάχαρη[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια το προζύμι 170 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 110 γρ. νερό (στους 25-30C) 1 φακελάκι μαγιά ξηρή Για τη ζύμη 520 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 80 γρ. ζάχαρη 40[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά συνταγής Για τη ζύμη 1 ½ κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. βούτυρο ½ ποτήρι ελαιόλαδο 1 φλιτζανάκι του καφέ ζάχαρη 300 γρ. χλιαρό γάλα 1 φακελάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΚρέπες με τρύπες – τα beghrir του Μαρόκου Βίκυ Κουμάντου Αυτές τις κρέπες με τρύπες, τις είχα καταχωρημένες στο μυαλό μου για την εντυπωσιακή τους[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι' αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα,[...]
Πηγή: bostanistas.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.grαπό την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Χριστόψωμο είναι το ψωμί ή η κουλούρα που προετοιμάζεται ειδικά για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φέρει το σημείο[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΠροζυμένια κρητικά κουλουράκια με πολύ ιδιαίτερη τεχνική! Είναι εκπληκτικό το πόσες πολλές συνταγές από διαφορετικές περιοχές σχετίζονται μεταξύ τους είτε στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολύ καιρό είχαμε να επισκεφτούμε ένα Μαροκινό εστιατόριο. Η κουζίνα του Μαρόκου είναι από τις καλύτερες του Αραβικού κόσμου, χωρίς καυτερό πιπέρι,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια γλυκιά πίτα είναι πάντα ευπρόσδεκτη, όλες τις ώρες της ημέρας! Αυτά τα ρολά με γέμιση κρέμας έγιναν εξαιρετικά. Ξεφεύγουν βέβαια λίγο από την κλασική[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά: Για τη ζύμη: 4 ποτήρια αλεύρι 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1/2 ποτήρι λάδι αλάτι 1 γιαούρτι μικρό νερό χλιαρό Για τη γέμιση: 1 κιλό[...]
Πηγή: greekcook.gr(μοιάζει λίγο με την γαλέτα) Δόση 1 ημέρας. Για όλες οι φάσεις Υλικά Συνταγή Σοκολάτας Για την κρέπα : 2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης 1 κουτ. σούπας πίτουρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 6-8 άτομα 1 κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλα Μισό κουταλάκι του γλυκού αλάτι Μισό ποτήρι του νερού σουσάμι καβουρδισμένο Μισό ποτήρι νερού ζάχαρη Λίγο[...]
Πηγή: sidagi.grΑντλώντας την έμπνευση από τα παραδοσιακά υλικά της περιοχής της, δημιουργεί πιάτα που έχουν το άρωμα της παράδοσης. Και μας παραδίδει τα μυστικά για τα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤυροπιτάκια γλυκά Υλικά 2 φλ. φρέσκια ανάλατη μυζήθρα 1/2 φλ. ζάχαρη 1 κ. γλ. ανθόνερο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού 1 κ.γλ. κανέλα 2 κ.σ. σταφίδες 1 αυγό 3 κ.σ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr1/2 κιλό αλεύρι χωριάτικο 1/2 κ.γ. αλάτι 1 φακελάκι μαγιά στιγμής 1/2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1/4 φλ. λάδι 1 κ.γ. κανέλα 1/2 κ.γ. μαστίχα κοπανισμένη 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr