Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Ένα νηστίσιμο ραβανί! Η εβδομάδα της νηστείας από αύριο. Ακόμη και όσοι δεν νηστεύουν την υπόλοιπη Σαρακοστή την Μεγάλη εβδομάδα κόβουν τουλάχιστον το κρέας.[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι Υλικά Για την πίτα 1 φλ. αλεύρι 2 φλ. σιμιγδάλι χοντρό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ Ξύσμα από 1/2 πορτοκάλι 3 αβγά 1 φλ. ζάχαρη 1 φλ.[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. φύλλο κρούστας Υλικά για τη γέμιση 500 γρ. κολοκύθι τριμμένο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 φλιτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Μυρωδάτη, υγιεινή και ιδιαίτερα οικονομική ! Τα πορτοκάλια άρχισαν να γλυκαίνουν και οι πορτοκαλόπιτες είναι αγαπημένο γλυκό της εποχής. Επειδή όμως αρκετοί[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΦοβερό γλυκό με αγνά υλικά και νηστήσιμο, που μας το έφτιαχνε η μαμά μου και όποτε βρεθώ στο χωριό ή στείλουν (Αγρίνιο) και το έχει φτιάξει η θεία μου...το[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΓια την κατσαρόλα 1 κιλό (4 ποτήρια) νερό 1/2 κιλό (2 ποτήρια) λάδι 1 κιλό ζάχαρη 200 γραμμάρια μέλι Ξύσμα 1 λεμονιού 1 κουταλάκι γλυκού μαστίχα Χίου 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cooktherapy.grΕποχής! Μπορεί η δική μου κυδωνιά και ρο(γ)διά να μη δίνουν ακόμη καρπούς, αλλά ας είναι καλά οι φίλοι κι οι γείτονες, δεν μου λείπουν. Σπάνια αγοράζω ρόδια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜανταρινόπιτα με αρωματικά μανταρινιά-κλημεντίνες βιολογικής γεωργίας, σφριγηλά και πάρα, μα πάρα πολύ ζουμερά. Μας δίνουν άφθονο, γλυκύτατο χυμό και το ξύσμα[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ 2 ποτ του νερου χυμο πορτοκαλιου 1 ποτ του νερου λαδι ελαφρυ 1 ποτ του νερου ζαχαρη 1 1/2 κουπα αμυγδαλα ψιχα περασμενα απο το μουλτι 2 ποτ του νερου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕύκολο σπιτικό σιμιγδαλένιο ψωμί Ψωμί, κρασί και ελαιόλαδο ανήκουν στα θεμελειώδη συστατικά της μεσογειακής διατροφής. Κι ενώ τα δύο τελευταία έχουν περάσει σε[...]
Πηγή: pandespani.comΛαδόπιτα..Νηστίσιμο παραδοσιακό γλυκό !!! Υλικά για ταψί 30 επί 24 500 γρ.νερο 500 γρ.ελαιολαδο 500 γρ.ζαχαρη 300 γρ.αλευρι ΜΑΝΝΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΧΡΗΣΗ 250[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΖουμερη πορτοκαλοπιτα! Υλικά για ένα ταψάκι 23Χ35εκ.: Για τη ζύμη: 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι χοντρό 1 φακελάκι μπέικιν[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr