Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 138 συνταγές
12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 6 × 2,5 εκ. 10 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 ½ κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20:00, το Sin Radio έκοψε την πρώτη του πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Mono Restaurant παρέα με φίλους, ακροατές και παραγωγούς.[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.gr12 λεπτές φέτες ψωμί μπαγιάτικο, 6 × 2,5 εκ. 10 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 1 ½ κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.gr1 ματσάκι χόρτα εποχής (βλήτα ή βαζάκι) 1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 1 κρεμμύδι φρέσκο 1 ντομάτα 800 γρ. λαβράκι Λίγο φύλλο κρούστας 1/2 ματσάκι μάραθο ή άνηθο 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια παραδοσιακή Χιώτικη συνταγή. Εύκολη, νόστιμη, ιδανική για ήλιο, θάλασσα και ουζάκι! Ο απόλυτος θαλασσινός-καλοκαιρινός μεζές! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμη πίτα για νηστεία και όχι μόνο! Υλικά Φυλλο για πιτες 700γρ.μανιτάρια σε φετες(κονσερβα ή φρεσκα) 4 πατατες μεγαλουτσικες 250 γρ.φυτικο τυρι(υπαρχει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | φέτα Διαφημίσεις για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι ½ κιλό νερό ξύδι αλάτι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν πετάμε τίποτα - τούτο πλέον το μάθαμε καλά. Τρία χρόνια τώρα οι bostanistas έχουν αποδείξει πως στην κουζίνα τίποτα δεν περισσεύει, ακόμα και όσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας ή δυο χωριάτικα φύλλα (προτιμώ τα δυο χωριάτικα φύλλα αλλά αυτη τη φορά χρησιμοποίησα φύλλο κρούστας επειδή το είχα στο ψυγείο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr