βαφλα ακης | λεμονοπιτα ευκολη αργυρω | κολοκυθοκεφτεδες συνταγη βεφα | συνταγη λικερ φραουλα με τσιπουρο | κριθαρακι με φρεσκα κρεμα | μαριναδα για αρνι στο φουρνο | χταποδι κατεψυγμενο ξυδατο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις σταφιδα ψωμι σπαλα

Βρέθηκαν 21 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Η τέλεια σπιτική πίτσα και τα μυστικά της

Η πίτσα, είναι ένα γρήγορο, οικονομικό και σχετικά εύκολο φαγητό. Μην ξεχνάτε άλλωστε, ότι όπως εμείς έχουμε τις πίτες και «με τα πάντα» φτιάχνουμε μια πίτα[...]

Πηγή: xryses-syntages.gr

ΤΟ ΑΜΥΛΟ  ♦♦  L'AMIDO

ΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ[...]

ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ιστορία & συνταγή της Κις Λορέν (Quiche[...]

Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]

Πηγή: caruso.gr
Η αυθεντική υπέροχη τάρτα με κρεμμύδια της[...]

Tarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]

Πηγή: caruso.gr
Συμβουλές Για Κρέπες

Συμβουλές 17/11/2019 Καρανίκος Γιάννης Συμβουλές Για ΚρέπεςΣουρώνουμε για ένα τέλειο λείο μίγμαΞεκουράζουμε το μίγμα για 12-24 ώρες. Αφού σχηματίσουμε τον χυλό[...]

Πηγή: jkfoodland.wordpress.com
ΠΑΤ ΜΠΡΙΖΈ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ( ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ[...]

ΠΑΤ ΜΠΡΙΖΈ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ (ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ ΑΛΜΥΡΗ) Για την πατ μπριζέ ( pâte brisée ) έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ . Σήμερα θα δούμε μία παραλλαγή με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τσουκνιδόπιτα με ελιές και καρύδια

Υλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Τυροπιτάκια μπομπάτα

Γρήγορα νόστιμα, αφράτα, ευέλικτα και εμφανίσιμα. Η φωτογραφία τα αδικεί γιατί είναι φτιαγμένα με άλλη τεχνική με αλεύρι χωρίς γλουτένη. Φτιάχνει περίπου 32[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η (ΓΑΛΛΙΚΗ) ΣΦΟΛΙΑΤΑ   //  LA PASTA SFOGLIA

Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η (ΓΑΛΛΙΚΗ) ΣΦΟΛΙΑΤΑ   //  LA PASTA SFOGLIA

Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Βασική ζύμη για πίτσα

Βασική ζύμη για πίτσα από το cookbox.gr Τα συγκεκριμένα υλικά είναι για 350 γρ ζυμάρι πίτσας και είναι αρκετό για μια στρογγυλή πίτσα 8 τεμ. για 2 άτομα. Αν[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Let´s make some Donuts!!!

Άυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]

Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr
ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO ♦♦ TORTA[...]

ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Υπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI[...]

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Ψωμάκια σάντουιτς αφράτα και νόστιμα, φτιαγμένα με την συνταγή για τα ψωμάκια που χρησιμοποιούν στα χάμπουργκερ. Δόση : για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τάρτα μανιταριών χωρίς γλουτένη

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
PÂTE BRISÉE ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ ♦♦ PASTA[...]

PÂTE BRISÉE ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΕΣ ΤΑΡΤΕΣ Η pâte brisée (πατ μπριζέ) ειναι μια απο τις βασικες ζυμες της ζαχαροπλαστικης; οπως φανερωνει το ονομα της, προερχεται απο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy