Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Ιδού όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το βασικό υλικό του πιο δημοφιλούς κολατσιού. Τι αλεύρι χρησιμοποιείται; Το αλεύρι που χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες για το[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜια πορτοκαλοπιτα ζουμερη,αφρατη με μπολικο σιροπι απιστευτο αρωμα κανελας, με κοντιτα πορτοκαλι και σταγονες κουβερτουρας δινουν την απιστευτη γευση μιας[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΜια πορτοκαλοπιτα ζουμερη,αφρατη με μπολικο σιροπι απιστευτο αρωμα κανελας, με κοντιτα πορτοκαλι και σταγονες κουβερτουρας δινουν την απιστευτη γευση μιας[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΥλικά για τη ζύμη του κέικ 250 γρ. καρυδόψιχα τριμμένη 2 βανίλιες 1 κουτ. γλυκού κανέλλα σκόνη 1/2 κουτ. γλυκού γαρύφαλλο σκόνη 3 κουτ. σούπας κουβερτούρα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΗ απόδοση του μαθητή στο σχολείο δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο καλά έχει διαβάσει. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η σωστή διατροφή. Νηστικό αρκούδι δεν...[...]
Πηγή: tofagitotismamas.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Αν ψάξει κανείς σε διάφορες πηγές, θα ανακαλύψει κείμενα που μας διαφωτίζουν σχετικά με τη διατροφή των Ελλήνων στο πέρασμα των αιώνων.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΚαλημέρα σας!! Παρασκευή σήμερα και ώρα για γλυκάκι! Η πρώτη επαφή; Με μια συνταγή για σάμαλι του Α.Πετρετζίκη. Η δεύτερη; Με μια ηπειρώτικη συνταγή για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠορτοκαλόπιτα γευστική !!!! Υλικα_ 1 πακέτο φύλλα κρούστας Βηρυτού, 200ml.σπορελαιο, 100 γρ ζάχαρη, 1 φ.μπεικιν, 4 αυγά, 400 γρ γιαούρτι στραγγιστο ξύσμα ενός[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΝόστιμη, τραγανή και ιδιαίτερη. Αν είσαι λάτρης της τραγανής βάσης τάρτας, των ξηρών καρπών και του μελιού αυτή η συνταγή είναι η απόλυτη ένωση όλων όσων[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΆυριο είναι αργία εδώ και λέω να κάνω λίγο αποχή από το ίντερνετ. Εντελώς συμπτωματικά έχω και 10 πλυντήρια για σιδέρωμα οπότε λέω να τα κάνω και αυτά με την[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤο πρώτο μου ραντεβού με την ζαχαρόπαστα είναι πλέον γεγονός!!! To φλερτ μας είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, μέσω πληροφοριών που μελετούσα στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr8 κιλά γλυκόζη 2 κιλά ζάχαρη 8 κιλά μέλι 15 κιλά αμύγδαλο 20 αυγά (ασπράδια μόνο) λίγη βανίλια όστιες Για την όστια νερό αλεύρι Ρίχνουμε την γλυκόζη σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 κιλά γλυκόζη 2 κιλά ζάχαρη 8 κιλά μέλι 15 κιλά αμύγδαλο 20 αυγά (ασπράδια μόνο) λίγη βανίλια όστιες Για την όστια νερό αλεύρι Ρίχνουμε την γλυκόζη σε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr