Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Η φίλη μου η Μ. φτιάχνει πολύ ωραίες πίτες. Πρόσφατα έφτιαξε κοτόπιτα με χειροποίητο φύλλο. Μου έστειλε τη συνταγή και φωτό και σας την παρουσιάζω. Κοτόπιτα με[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Τυρόπιτα ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 128kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 15.5 γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 8.25γρ. ΛΙΠΟΣ: 5.4γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 18mg ΥΛΙΚΑ 24 μερίδες (450γρ.) φύλλο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΛατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημερα και Καλη Χρονια! Ελπίζω το 2012 να σας βρήκε όλους με υγεία και να συνεχισει μόνο καλα! Η πρώτη ανάρτηση φέτος δεν θα αφορά συνταγη - μιας και φέτος[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grQuiche Lorraine with chicken ένα φαγητό με γαλλική καταγωγή και γινέτσα... Η Κις Λορέν (Quiche Lorraine) προέρχεται από την Γαλλία. Φημολογείται μάλιστα πως η[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr2 έτοιμα φύλλα σφολιάτας 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πράσα ψιλοκομμένα 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες 2 αυγά 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 1/2 φλ. ώριμη[...]
Πηγή: argiro.grΜια τελείως διαφορετική πίτα που τη συναντάμε στην Ήπειρο τη Πρωτοχρονιά αλλά και τις γιορτινές μέρες. Πως την φτιάχνουμε Το κρέας που θα χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΔύο βδομάδες μας χωρίζουν από το Πάσχα και αρκετοί από σας αποφάσισαν να ξεκινήσουν τώρα τη νηστεία. Μάθετε λοιπόν γι’ αυτή και εφαρμόστε την σωστά και[...]
Πηγή: xrysessyntages.com750 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. ξίδι 1 κ.σ. αλάτι 1 κ.γλ. ζάχαρη όσο σηκώσει (περίπου 1½ ποτήρι) νερό χλιαρό Για τη γέμιση 500 ml γάλα ή νερό[...]
Πηγή: argiro.grΜία από τις ελάχιστες όμορφες στιγμές που θυμάμαι από τα 10 χρόνια που μαθήτευσα στο θρησκευτικού περιεχομένου σχολείο θηλέων στην Μαγκουφάνα, είναι στο τέλος[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΗ ελαφριά εκδοχή της κις λορέν που όλοι αγαπάμε. Ιδανική για όσους προσέχουν την διατροφή τους! Προετοιμασία : 15΄ Ψήσιμο : 45΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤΟ ΑΜΥΛΟ Το αμυλο είναι ενας γλυκοσιδικος πολυσακχαριτης, δηλαδη αποτελειται από μεγαλο αριθμο πολυμερισμενων μοριων γλυκοζης, τα οποια ενωνονται με τον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr