Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 98 συνταγές
1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grhttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Το παραδοσιακό ψωμί των Χριστουγέννων που οι νοικοκυρές παρασκευάζουν με ιδιαίτερη ευλάβεια ειδικά για τη μεγάλη αυτή[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grKαλημερούδια! Και καλά.... Έχουμε Μάη και ο καιρός έξω θυμίζει Νοέμβρη! Παγωνιά, μαυρίλα και χαλάζι ισα με Maldon sea salt. Τουλάχιστον έτσι γλυτώνουμε τα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 Πακέτο μακαρόνια χονδρά για παστίτσιο 400 γραμ.φέτα 1/2 ποτήρι νερού γάλα 4με 5 αυγά αλάτι -πιπέρι ... ΓΙΑ ΤΟ ΄ΦΥΛΟ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 2[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜε αφορμή τη Λιλού μας και την ιδέα του "Μαγειρεύουμε ελληνικά", http://lilaspurplethoughts.blogspot.com/2010/12/blog-post.html , παραθέτω και εγώ αυτή την[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΌπως έχει ήδη αναφερθεί, μια από τις δυο μας έχει προσωρινά ξενιτευτεί στην Κρήτη, συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, για μια αρχαιολογική ανασκαφή. Η πόλη πραγματικά[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΕίναι η πιο απολαυστική πίτα. Χορταστική,νόστιμη,εμφανίσιμη και η αγαπημένη των παιδιών. Χρόνια τώρα γίνεται ανάρπαστη σε κάθε τραπέζι μας. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά : 1 φύλλο κρούστας 4 λουκάνικα Μυκόνου (ή ό,τι άλλο προτιμάτε) 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί) 1 πράσινη πιπεριά καυτερή 1 κρεμμύδι ξερό 2[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε το ψωμί με συνδέεει μια ιδιαίτερη σχέση. Όχι μόνο επειδή το τρώω με όλα σχεδόν τα φαγητά, ακόμα και με τα μακαρόνια, αλλά και επειδη με αυτό συνδέονται οι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΚατά τους ιστορικούς της γαστρονομίας η τάρτα είναι η εξέλιξη της πίτας. Από την αρχαιότητα οι άνθρωποι συνήθιζαν να βάζουν πάνω σε ένα κομμάτι ζύμης διάφορα[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτή η συνταγή προέκυψε πάνω σε φάση δημιουργίας, ως ένας άλλος τρόπος να φάει κανείς το μπρόκολο πέρα από τους κλασικούς (σαλάτα ή ογκρατέν). Είχα αναρτήσει[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τότε που έμαθα να φτιάχνω αυτήν την εύκολη συνταγή για πίτσα με λεπτή τραγανή Ιταλική ζύμη με έχουν χάσει από πελάτισσα οι πιτσαρίες! Είναι τόσο τραγανή[...]
Πηγή: tasteandtell.grΟ καλύτερος τρόπος λοιπόν να μάθεις τις "παραξενιές" του κεφίρ, είναι να το "καλλιεργήσεις". Όταν λέμε καλλιέργεια, διευκρινίζω ότι δεν πρόκειται για φυτό![...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr