Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά του μαγειρεύουμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά:Για 4 μερίδες Για τις κρέπες 160 γρ. αλεύρι 1/2 λίτρο γάλα 30 γρ. ελαιόλαδο 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση 1 ποτηράκι γάλα ημιαποβουτυρωμένο 4[...]
Πηγή: syntagesmeepityxia.blogspot.grΑυτή την πίτα ήθελα εδώ και χρόνια να την φτιάξω. Την είχα δει σε περιοδικά καθώς και σε Ιταλικά βιβλία μαγειρικής, που με προμηθεύει η ξαδέλφη μου η Πόπη κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΠΙΤΑ (TORTA PASQUALINA) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και το Πάσχα και βέβαια το μηνιαίο ραντεβού της ομάδας των Quanti Modi di Fare e[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜέχρι πριν από λίγες μέρες αυτό το πιάτο το έλεγα huevos rancheros. Βλέπετε έχω μια μικρή αδυναμία στο μεξικάνικο φαγητό. Μικρή. Κι είχα μείνει με την εντύπωση[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΣτην Ελλάδα φτιάχνουμε πολλές πίτες. Σπανακόπιτα, χορτόπιτα, κοτόπιτα, κασερόπιτα, γαλατόπιτα, αγκιναρόπιτα, κολοκυθόπιτα, μανιταρόπιτα, μαραθόπιτα, τυρόπιτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΑπάκι ή καπνιστή μπριζόλα ή σύγλινο με μυρωδιές ! Λίγες οι βροχές φέτος στα μέρη μας κι ο κόσμος έχει απογοητευτεί . Φοβούνται πώς ούτε του χρόνου θα έχουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΝάμαστε και πάλι στην Κυριακή!! Πώς περνούν οι μέρες... τρέχουν κι ούτε που προλαβαίνω να κάνω όσα θέλω!!! Και θέλω τόσα πολλά!!! Ακόμη και η καθημερινή[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά (για τα 3 χοντρά χωριάτικα φύλλα) 4 1/2 φλιτζάνια αλεύρι απλό ½ κουταλιές ξύδι 1 φλιτζάνι μαργαρίνη χλιαρό νερό όσο πάρει για ζύμη λεία μαλακιά σαν[...]
Πηγή: greekmasa.grΌτι πρέπει για τις ανοιξιάτικες συγκεντρώσεις συνοδεία λευκού κρασιού και καλών φίλων! Υλικά Για την ζύμη 250 γρ αλέυρι για όλες τις χρήσεις 1 κουταλάκι του[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΦτάσαμε λοιπόν στα μέσα του μήνα και σήμερα έχω την χαρά να φιλοξενώ στο Captain Cook την Πηνελόπη και το Άρωμα Βανίλιας.. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, την[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΣήμερα σας έχω δυο υπέροχα πραγματάκια! Μια φανταστική συνταγή για ενα cheese dip που είναι ένα καταπληκτικό πεντανόστιμο ορεκτικό και ενα giveaway με δυο[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη 125 γραμμάρια βούτυρο ή μαργαρίνη 250 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό λίγο αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΗρθε η ώρα της! Απίστευτης νοστιμιάς πιτούλα, κατεξοχήν Αποκριάτικο, από τα πιο παραδοσιακά φαγάκια στην Κεφαλονιά (μαζί με την κρεατόπιτα, την χταποδόπιτα[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά (για 1 καρβέλι) 400 γρ. καρδιές αγκινάρας (στραγγισμένες και ψιλοκομμένες) 2 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες) 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένο) 120[...]
Πηγή: e-syntages.grΗ συνταγή αυτής της τάρτας είναι ίσως η πιο πολύτιμη που έχω εξασφαλίσει. Τις οδηγίες για να ετοιμάσετε τη βάση της μπορείτε να τις βρείτε εδώ , βήμα προς[...]
Πηγή: bostanistas.grΣπιτική λαγάνα με σουσάμι και μέλι Η λαγάνα που θυμάμαι είναι του παππού. Δεν είμαι η μόνη – όλοι στην οικογένεια αυτή θυμούνται, αν και όλοι διαφορετικά. Αλλά[...]
Πηγή: pandespani.comΜια βόλτα προς τα χωράφια της Παλλήνης (υπάρχουν ακόμη τέτοια μέρη...σχεδόν απάτητα... μέσα στην Αττική) με έφερε πίσω στην Αθήνα μ' ένα μάτσο ανεμώνες και ένα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr