Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Στιλ: Πληθωρικό ελλnνo- ανατολίτικο fusion Υλικά 1 μεγάλη αραβική πίτα 200 γρ. μπάμιες 2 ντομάτες, τριμμένες 1 κρεμμύδι ξερό, ψιλοκομμένο 30 mI σπορέλαιο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΠαραδοσιακή γεύση Κεφαλλονιάς, αν και δύσκολα... τη συναντάς σε κάποια ταβέρνα! Θα πρέπει να ψάξεις... Υλικά 1 κ. βακαλάος φιλέτο 1 φ. τσαγιού ρύζι[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΠαραδοσιακή πίτα για το τραπέζι σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση Μερίδες : για 8 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20 λεπτά, αναμονή 20 λεπτά, μαγείρεμα 25[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία λαχταριστή πρόταση από τον Chef Μιχάλη Πουλαράκη Ημέρα προβολής 05/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ ½ κιλό[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟι τάρτες και οι πίτες πάντα μου άρεσαν, γιατί με ελάχιστα υλικά μπορείς να ετοιμάσεις ένα... "ευπρόσωπο" πιάτο! Ιδιαίτερα αν έχεις έναν απρόσμενο καλεσμένο,[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΠρόκειται για μια πάρα πολύ απλή συνταγή με το δημοφιλές Ιταλικό ζυμαρικό ριγκατόνι (rigatoni) που παντρεύεται με την πικάντικη και έντονη γεύση της ταπεινής[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πίτα πλούσια σε βιταμίνες, φώσφορο, σίδηρο, ω3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη c, πρωτείνες και ασβέστιο! Τι χρειαζόμαστε: 150 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 ποτηρι γαλα φρεσκο 2 αυγα Λίγο αλατι αλεύρι (όσο πάρει μέχρι να έχουμε έναν χυλό ελαφριάς υφής) 1κ.σ. σποράκια chia (όχι πολύ γεμάτη) Για την τόνο σαλάτα: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚλασική, αγαπημένη συνήθεια!!! Σας ευχαριστώ που δοκιμάζετε τις συνταγές του μπλογκ, και μοιράζεστε φωτογραφίες με το αποτέλεσμα!!! Μεγάλη μου τιμή και χαρά!!![...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΥΛΙΚΑ: 280 γρ. αλεύρι σκληρό 5 γρ. αλάτι 5 γρ. μαγιά 170 γρ. νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της ζύμης στο μίξερ για 2 – 3 λεπτά και μετά[...]
Πηγή: megatv.com/cookΕίναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάρτες της γαλλικής επαρχίας. Ένα απολαυστικό δείγμα της cuisine provencale!! Καραμελωμένα κρεμμύδια σε μια ζύμη αφράτη[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλημέρα! Σήμερα φτιάξαμε μία πιτούλα με αύρα θαλασσινή και χιώτικες καταβολές που γίνεται αμέσως και συντροφεύει ουζάκι τέλεια! Μπορεί να τηγανισθεί και σε[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΠολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 500 γρ. αθερίνα 1 φλιτζ. τσ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 1/2 φλιτζ. τσ. κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ. τσ. μαϊντανός ψιλοκομμένος 1 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια παραδοσιακή Χιώτικη συνταγή. Εύκολη, νόστιμη, ιδανική για ήλιο, θάλασσα και ουζάκι! Ο απόλυτος θαλασσινός-καλοκαιρινός μεζές! Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6/12/13 Του Αγίου Νικολάου, μεγάλη γιορτή και σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Φίλοι μου καλημέρα! Είστε έτοιμοι για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠαραδοσιακή συνταγή από την Κάλυμνο (Καλλιόπη Μαύρου) ΥΛΙΚΑ 1 κιλό αθερίνα 2 κρεμμύδια μέτρια (κομμένα ροδέλες) 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: psarotopos.blogspot.gr