Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 50 συνταγές
Καλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΣτην ομάδα μας σ υνταγες για παιδια που μιλάω καθημερινά με μανούλες,το μόνιμο άγχος μας είναι «Τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα;» έτσι και εγώ αποφάσισα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΗ τυρόπιτα είναι ‘η μητέρα όλων των πιτών’ της ελληνικής κουζίνας και κάθε σπίτι έχει κι’ από μια συνταγή. Η πλέον κλασική βερσιόν είναι βεβαίως με ελληνική[...]
Πηγή: caruso.grΗ μπακαλιαρόπιτα, φτιάχνεται κυριώς στα Επτάνησα, καθώς και στα παράλια της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Ανάλογα με την περιοχή, η συνταγή διαφέρει,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΑπό την ημέρα που γύρισα κάτι βράζει μέσα μου. Τις νύχτες ξυπνάω από κάποιο όνειρο τόσο αληθοφανές, που για ώρα νομίζω πως οι απειλές του συνεχίζονται ακόμα.[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο να σκαρώνω πίτες στα γρήγορα είναι το αγαπημένο μου , έτσι πριν λίγες μέρες που ήταν εδώ και ο γιος μας προκειμένου να συνοδεύσουμε τα τηγανητά καλαμαράκια[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΠροκειται για μια σπανια πιτα που φτιαχνεται στην Κεφαλονια και που πραγματικα οταν την ειδα με προκαλεσε να την φτιαξω να την δοκιμασω γευστικα και να μεινω[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟι σαλάτες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας, κοινώς χωρίς σαλάτα δεν τρώμε ποτέ. Δεν μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους είναι μεγάλη αλλά πάντα είναι[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΜε τη ζύμη αυτή μπορούμε να φτιάξουμε αλμυρά και γλυκά ψωμάκια και με διάφορες γεμίσεις. Συστατικά Στα γρήγορα Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά σπανάκι | φέτα Διαφημίσεις για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι ½ κιλό νερό ξύδι αλάτι[...]
Πηγή: toarkoudi.grΣήμερα το Μενού έχει πολλά καλούδια Λαχταριστή Μπριζόλα Tomahawk 60 ημερών Μαγειρεμένη σε γάστρα επίσης Χειροποίητη Κολοκυθόπιτα, Και χταποδάτες μελιτζάνες!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠολλές φορές έχω τη διάθεση, σχεδόν ανάγκη, να φάω κάτι πικάντικο, καυτερό, γουστόζικο, με σκαμπρόζικο ταμπεραμέντο και έξτρα γευστικό. Δεν χρειάζεται κάτι[...]
Πηγή: bostanistas.gr