Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 230 συνταγές
Άντε φτάνουν τα γλυκάκια πια, (για λίγο φυσικά:) ας γράψουμε και κανένα φαγάκι! Αυτή η συνταγή είναι και των δυο φιλενάδων γιατί εγώ την έχω κάνει παλιότερα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΤις προάλλες δέχθηκα την πρόσκληση της Ευας και της Ελένης για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι-ανασκόπηση που παίζεται εδώ και μέρες στην μπλογκογειτονιά και είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grHappy New Year, dear friends!!! Hope you had a great holiday time with friends and family and a lot of time to relax and unwind. :) :) I have to say that I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΓια 12 μερίδες 2 φύλλα (750 γρ.) σφολιάτα 4 μεγάλα (600 γρ.) ομμένα φέτες κρεμμύδια 500 γρ. χοντροτριμμένο τυρί φέτα 1 κούπα (χωρίς κουκούτσι) χοντροκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤην περασμένη εβδομάδα, σας πήγα βόλτα στη Γερμανία. Σήμερα, θα σας πάω στο Βέλγιο. Είδατε βρε φιλαράκια που έχω εγώ και με σκέφτονται όταν ταξιδεύουν; Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΗ μακαρονόπιτα που σας γράφω είναι πράγματι απλή και εύκολη. Βάζουμε οτιδήποτε ζυμαρικό χοντρό. Συνήθως τη φτιάχνω με πένες. Μπορείτε να βάλετε μακαρονάκι[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr6/12/13 Του Αγίου Νικολάου, μεγάλη γιορτή και σήμερα! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες. Φίλοι μου καλημέρα! Είστε έτοιμοι για ένα φανταστικό[...]
Πηγή: zannetcooks.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΣήμερα το Μενού έχει πολλά καλούδια Λαχταριστή Μπριζόλα Tomahawk 60 ημερών Μαγειρεμένη σε γάστρα επίσης Χειροποίητη Κολοκυθόπιτα, Και χταποδάτες μελιτζάνες!![...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ φιλή Κική στην Μικρή της Κουζίνα έγραψε την ιστορία της για την Κολοκυθόπιτα με ανοιγμένο στο χεράκι φύλλο που τόσο την έχει συνδυάσει με τις κατά καιρούς[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΔεν πετάμε τίποτα - τούτο πλέον το μάθαμε καλά. Τρία χρόνια τώρα οι bostanistas έχουν αποδείξει πως στην κουζίνα τίποτα δεν περισσεύει, ακόμα και όσα[...]
Πηγή: bostanistas.grΕνα γλυκό - δημιουργία της συζύγου. Βοήθησα βέβαια τα μάλα, δεν την άφησα ολομόναχη τη γυναίκα να παιδεύεται... Πλένουμε καλά 2 πορτοκάλια μεσαίου μεγέθους,τα[...]
Πηγή: deipnosofismata.blogspot.grΜεγάλη Δευτέρα- μεγάλη μέρα Μεγάλη Τρίτη – ο Χριστός εκρίθη Μεγάλη Τετάρτη – ο Χριστός εχάθη Μεγάλη Πέμπτη – ο Χριστός ευρέθη Μεγάλη[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Η ζύμη των Σου είναι πανεύκολη και με σίγουρη επιτυχία. Ονομάζεται και ζύμη της κατσαρόλας γιατί σ' αυτή φτιάχνεται χωρίς ζύμωμα. Έχει την[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΤην ιδέα για τα ψωμάκια αυτά, την πήρα από την αγαπημένη μου big mama . Αφού τα έφτιαξα πρώτα 2 φορές με το δικό της τρόπο, μετά, μου ήρθε μια ιδέα, αφού[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr