Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 26 συνταγές
Είναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα πρωινά μου είναι πάντα πολυ περιπετειώδης. Το ρολόι βαράει ανελέητα από τις 6 αλλά εγώ αρνούμαι να συμβιβαστώ και σηκώνομαι στις 6.15. Αυτό βέβαια το[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΜια και έχουμε αρχίσει πλέον να μαζευόμαστε με παρέα στα σπίτια μας για να δούμε τις φωτογραφίες από τις διακοπές μας, σκέφτηκα να φτιάξουμε πανεύκολες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΕίναι μια ιδιαίτερη συνταγή για όσους αγαπούν το χαρουπόμελο. Δεν περιέχει καθόλου ζάχαρη και την γλυκύτητα τους την παίρνουν από το χαρουπόμελο. Το[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ (simit kebab)που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕίναι ευρέως κατανοητό ότι αυτό που οδήγησε στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του είδους μας, ήταν μια σημαντική αλλαγή στη διατροφή. Η εισαγωγή των ψαριών,[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΤα δοκίμασα πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη. Είναι ένα πολύ αρωματικό κεμπάπ που μόλις το κόψετε βλέπετε μικρά πράσινα κομματάκια από φιστίκια Αιγίνης. Είναι[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΠεσβάρι Νάαν Χρόνος προετοιμασίας: 2 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά Μερίδες: 5 Υλικά Για την ζύμη: 250γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο έξτρα για το[...]
Πηγή: kouzzzina.grΟι μέρες προς το Ελληνικό Πάσχα προχωρούν με γοργό ρυθμό... Τόσο γοργό που προσωπικά δεν τον προλαβαίνω και τίποτε δεν καταλαβαίνω... Όλα μαζί και να μην[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ: Ζύμη τάρτας 200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γραμ. ΝOYNOY βούτυρο κομμένο σε κύβους Δύο κουταλιές του γλυκού αλάτι Ένα κρόκο αυγού Μια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠεινάς. Στο ψυγείο έχει λίγο τυρί, 2 αβγά και ένα βαζάκι σάλτσα από την εποχή του Νώε. Λεφτά να παραγγείλεις... δεν έχεις. Βαριέσαι και να μαγειρέψεις. Σκούρα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά 20 δίσκους από σφολιάτα έτοιμη ή σπιτική 400 γρ. πράσα 8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια 200 γρ. προσούτο Ευρυτανίας κομμένο σε κομμάτια 300 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 20 δίσκους από σφολιάτα έτοιμη ή σπιτική 400 γρ. πράσα 8-10 φρέσκα κρεμμυδάκια 200 γρ. προσούτο Ευρυτανίας κομμένο σε κομμάτια 300 γρ. κεφαλογραβιέρα[...]
Πηγή: icookgreek.com