Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Και σας ερωτώ, υπάρχει άνθρωπος που αντιστέκεται σ' ένα ζεστό, αφράτο, μυρωδάτο, γεμιστό "ψωμάκι" με επικάλυψη σοκολάτας και παρουσίαση εορταστική και[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΠόσες φόρες δεν μας πετυχαίνει μια συνταγή ή κατά την διάρκεια της προετοιμασίας κάτι ξεχνάμε, κάτι κάναμε λάθος; Δεν πετάμε τίποτα! Αναπροσδιορίζουμε την[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΡΕΠΕΣ Οι κρέπες, απο το γαλλικό crêpe, είναι λεπτές και στρογγυλές τηγανήτες, με μαλακή και ελαστική σύσταση, οι οποίες ψήνονται επάνω σε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr1 πακέτο φαρίνα + 2 κουταλάκια μπαικιν παουντερ+ 1/2 κουταλάκι αλατι 1 κούπα σπορέλαιο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα γάλα καρύδας ή χυμό καρύδας-ανανά έτοιμο 1 1/2[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΑς αφεθούμε στη συνάντηση του διαφορετικού των δύο άκρων, ενός κρασιού από την καρδιά της Πελοποννήσου και μιας λιχουδιάς από τα βορειοανατολικά της Γαλλίας,[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλησπέρα σας!! Θεοφάνεια σήμερα και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν στις Φανές και τους Φάνηδες! Και του χρόνου με υγεία και ευημερία!!! Ακόμη δεν έφυγε η[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ανάρτηση της φίλης Ελένης και των ταξιδιών της, για την πάστα φλώρα ήρθε την επόμενη μέρα, από αυτήν που είχα φτιάξει ένα κονφί με αχλάδια και μήλα . Με[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΗ prekmurska gibanica είναι ένα κέικ από τη Σλοβενία ή μάλλον μια γλυκιά πίτα που γίνεται με φύλλο του μπακλαβά και γέμιση σε στρώσεις. Η συνταγή που[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΠριν φυλάξω τις φετινές σταφίδες, σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μερικές για μια παραδοσιακή σταφιδόπιτα. Η συνταγή υπάρχει σε όλα σχεδόν τα σπίτια με μικρές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΉ καλύτερα... μυζηθρόπιτα φούρνου Μια μυζηθρόπιτα με ξινομυζήθρα, που γίνεται πολύ γρήγορα και είναι τόσο εύκολη που δεν θέλει ούτε πλάστη ούτε πολλά σκεύη![...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 6[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη Μισό κιλό ζύμη σφολιάτας Για τη γέμιση 20 γραμμάρια μαλακό αλεύρι 400 γραμμάρια βούτυρο 50 γραμμάρια ζάχαρη 1 κρόκος αυγού 20 ml[...]
Πηγή: sidagi.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΤο καθολικό δόγμα κατά την διάρκεια νηστείας, δεν επιτρέπει ούτε βούτυρο, ούτε γάλα. Αλλά το 1430 στέλνει κάποιος δούκας Σάξονας, μία επιστολή στον τότε Πάπα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΚαινούργιο αρτοπαρασκευαστή πήρα. Να μην τον δοκιμάσω¨? Έφτιαξα λοιπόν σταφιδόψωμα (της τεμπελιάς -θα έλεγα ) ως εξής: Έριξα στον κάδο 1/2 κούπα σταφίδες[...]
Πηγή: cookingwithriri.blogspot.grΔεν είναι υπέροχο όταν κάνει κάποιος δίαιτα να μπορεί να απολαμβάνει και κάποιο γλυκό πού και πού; Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τί εννοώ... το καλοκαίρι και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠρόκειται για μια εύκολη, αφράτη και εξαιρετικά εύγεστη ζύμη για όλες τις αλμυρές πίτες, αλλά και για μικρά ατομικά πιτάκια. Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ αλεύρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Stollen είναι ένα γερμανικό γλυκό ψωμί. Είναι ψωμί με πολλές σταφίδες, marzipan, μυρωδικά και αμύγδαλα. Χρόνος Προετοιμασίας : 120΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr