Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
OK. Το ξέρω ότι έχω αργήσει πάρα πολύ με αυτή την ανάρτηση αλλά έπρεπε να προστεθώ κι εγώ στους fans της Κικής! Έλαβα το υπέροχο βιβλίο της "Μικρή κουζίνα[...]
Πηγή: cupcakesgringreek.blogspot.grΈνα ψωμάκι μούρλιααααα...συνέχεια της συνταγής Pizza Special . Για όσους φτιάξουν την πίτσα χωρίζουν το ζυμάρι στη μέση και με το μισό φτιάχνουν αυτό[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΕιναι μια ευκολη και νοστιμη πιτα που θα ξετρελανει τους παντες Τι χρειαζόμαστε: Ενα πακετο σφολιατας 2 ποτηρια γαλα 1/2 ποτηρι ψιλο σιμιγδαλι 500-600γρ φετα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι φτιάχνουμε αυτό τον καιρό; Τι φρούτα υπάρχουν αυτή την εποχή κατάλληλα για λικεράκια και σερμπέτια ; Επειδή μπορεί να σας ξεφύγουν μερικά, σας τα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΦαντάσου μια πάστα φλώρα με γέμιση από μικρά κατάμαυρα μούρα (εντάξει, τα blackberry δεν είναι απλά μαύρα μούρα)! Τραγανή ζύμη, απολαυστική γέμιση και με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜε αφορμή το εγκώμιο του Δημήτρη Ποταμιάνου στις κοντούλες, αχλάδια και μη, αναλογίστηκα πόσα ακόμα καλοκαιρινά φρούτα επιφυλάσσουν συναρπαστική γεύση παρά το[...]
Πηγή: bostanistas.grΤζαμάλες λέγονται οι φωτιές που ανάβουνε στα Γιάννενα την τελευταία Κυριακή της αποκριάς. Η παράδοση θέλει ν' ανάβονται σε κάθε γειτονιά της πόλης και μια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grπηγή Το ημερολόγιο "Το Άγγελμα της Ημέρας" που μου έπαιρνε η μητέρα μου όταν ήμουνα μικρή, έγραφε σε μια σελίδα του: "Δέκα τρόποι για να γίνετε και πάλι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΝαι !!! Το παιδί μου περπατάει !!! Περπατάει χωρίς να πιάνεται για να στηριχθεί..Περπατάει χωρίς να μας κρατάει από το χέρι !! Περπατάει με τα χέρια ανοιχτά[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη γέμιση 4 φλιτζάνια βατόμουρα, πλυμένα Ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι (λιγότερο ή περισσότερο σε γεύση, εξαρτάται από το πόσο γλυκά είναι τα[...]
Πηγή: sidagi.grΣτο χωριό μου όταν λέμε μπουγάτσα εννοούμε φύλλο πάνω, φύλλο κάτω και στη μέση μια γλυκιά γέμιση που σερβίρεται κομμένη σε μικρά μικρά κομμάτια. Στην Μυτιλήνη[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr