Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
1 πακέτο (450 γραμμ.) φύλλα Κρούστας "πολίτικο" alfa 800 γραμμ. ανάμεικτα κίτρινα τυριά (κασέρι γκούντα έμενταλ γραβιέρα κ.ά.) 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 5 αυγά 1[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα σφολιάτας «του χεριού σας» της alfa 2 ξερά κρεμμύδια 4 κολοκύθια 2 καρότα 1/2 κιλό βλήτα βρασμένα 2 αβγά 200 γρ. γραβιέρα Πάρου 300 γρ. ξινομυζήθρα[...]
Πηγή: argiro.gr500 γρ. κρέμα γάλακτος 500 γρ. γάλα 3 σκ. σκόρδο 2 πρέζες φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο 1 κ.γ. πάπρικα καυτερή (η γλυκιά) 1 κλαδάκι φρέσκο θυμάρι 8 πατάτες[...]
Πηγή: argiro.gr3 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μικρά πράσα ψιλοκομμένα (το τρυφερό μέρος μόνο) 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 250 ml κρέμα γάλακτος 10 μέτριες πατάτες 2[...]
Πηγή: argiro.grΓια το φύλλο 750 γραμμ. αλεύρι 1.κ.σ. ξίδι 1 κ.σ. αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο όσο πάρει (περίπου 400 ml) νερό χλιαρό 2 κ.σ. βούτυρο φυτικό λιωμένο και[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη της τάρτας 175 γραμμ. αλεύρι μαλακό 1 πρέζα αλάτι 90 γραμμ. βούτυρο παγωμένο κομμένο σε καρεδάκια 1/3 κούπα αλεσμένη καρυδόψιχα 1 κρόκος αυγού 1½[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη της τάρτας 175 γραμμ. αλεύρι μαλακό 1 πρέζα αλάτι 90 γραμμ. βούτυρο παγωμένο, κομμένο σε καρεδάκια 1/3 κούπα αλεσμένη καρυδόψιχα 1 κρόκος αυγού 1½[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτας εμπορίου 2 κ.σ. μαργαρίνη 4 ξερά κόκκινα κρεμμύδια 3 κ.σ. ξίδι λευκό 2 κ.σ. ζάχαρη 2 φλ. τσαγ. πικάντικη γραβιέρα 1 Ζεσταίνουμε τη μαργαρίνη[...]
Πηγή: argiro.gr3 μεγάλες πατάτες 2 μεγάλα πράσα 2 κ.σ. αλεύρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 500 ml φρέσκο γάλα καυτό 1 φλ. τσαγ. γραβιέρα τριμμένη αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο φύλλο Σφολιάτας "του χεριού σας" alfa'' 2 κ.σ. μαργαρίνη 4 ξερά κόκκινα κρεμμύδια 3 κ.σ. ξίδι λευκό 2 κ.σ. ζάχαρη 2 φλ. τσαγ. πικάντικη γραβιέρα[...]
Πηγή: argiro.gr3 μεγάλες πατάτες 2 μεγάλα πράσα 2 κ.σ. αλεύρι 1 πρέζα μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο 500 ml φρέσκο γάλα καυτό 1 φλ. γραβιέρα τριμμένη αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr