Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
1 πακέτο φύλλο κρούστας (500γρ.) 4 αυγά 1 φλιτζ. ζάχαρη 3 πορτοκάλια (το ξύσμα τους) 300γρ. γιαούρτι στραγγιστό 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 βανίλια 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά: 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 νεροπότηρο λάδι 1 νεροπότηρο ζάχαρη 1 κουτ. σούπας κανελογαρίφαλο τριμμένο 1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού[...]
Πηγή: greekcook.grΡοδακινόπιτα όπως περίπου λέμε το χειμώνα μηλόπιτα. Στο μάτι έχω βάλει βέβαια από παλιά την τάρτα με νεκταρίνια της Αγγελικής, την οποία τότε είχα κάνει με[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά μυζήθρα Διαφημίσεις για ένα μέτριο ταψί: 900 γρ. μυζήθρα ανάλατη 225 γρ. βούτυρο[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤι χρειαζόμαστε: 250 γραμμ. φύλλο κρούστας 250 γραμμ. σουσάμι 110 γραμμ. μαργαρίνη 3 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά 1/2 κουταλιά κανέλα 1/2 κουταλάκι τριμμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥπάρχουν δύο κατηγορίες φαγητών που μας δυσκολεύουν λίγο στην παρασκευή τους. Η μία είναι τα πάσης φύσεως γεμιστά. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχουμε (σχεδόν)[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr1 κιλό γλυκοκολοκύθα FARMERS REPUBLIC κομμένη σε κύβους 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις MANA 250 ml. χυμό πορτοκαλιού και ξύσμα από 2 πορτοκάλια 100[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι' αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΦανταστική πίτα εποχής, ότι γευστικότερο για το τραπέζι σας. Συνταγή : Εφη Γιαλούση. Μερίδες : Γ ια 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά : 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.σ. μπέϊκιν πάουντερ 2 κ.γ. αλάτι 2 κ.γ. ολόκληρους σπόρους γλυκανίσου 2 κ.γ. τριμμένους σπόρους κορίανδρου 1[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΟ καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας στο φινάλε ενός δείπνου. Η γεύση από το πορτοκάλι και το μπράντι θα τους μείνει αξέχαστη. Υλικά για[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ: ΓΙΑ 16 κρέπες 1 φλιτζάνι σκληρό αλεύρι Ελάχιστο αλάτι 1 ½ φλιτζάνι γάλα φρέσκο ή εβαπορέ διαλυμένο με νερό 1 κουταλιά ζάχαρη 3 αυγά χτυπημένα Ξύσμα[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.grΈνα αφράτο και πολύ αρωματικό, όχι γλυκό ψωμί της παράδοσης των Χριστουγέννων. Το ζύμωμά του θεωρείται έθιμο καθαρά χριστιανικό και η παρουσία του στο τραπέζι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr