κουλουρακια βουτυρου αφρατα | τυροσαλατα συνταγη αργυρω | μαρμελαδα πορτοκαλι βεφα αλεξιαδου | γιουβαρλακια αργυρω | αρακας λεμονατος ακης | πολυ αφρατη ζυμη κουρου | τυροπιταρι ευβοιας καλλιδης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις ταμπασκο σνιτσελ

Βρέθηκαν 63 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Θεσσαλικό ψωμί με προζύμι

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξενώνα στην Τσαγκαράδα η προσπάθειά μας ήταν να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ένα αξιομνημόνευτο πρωινό με προϊόντα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Προζύμι για Πρόσφορο ή ψωμί - πως το φτιάχνουμε

Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Το προζύμι του Σταυρού

Το προζύμι του Σταυρού το πιάνουμε ανήμερα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου! Έτσι μου λεγε η γιαγιά μου ανήμερα του Σταυρού: "πάω να πιάσω το προζύμι" Και κάθε[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ[...]

ΥΓΡΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ (υ.φυ.προζ.) : ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αφού είδαμε ( εδώ ) πως φτιάχνουμε το υγρό φυσικό προζύμι ( υ.φυ.προζ. ), ας πάμε να δούμε πως πρέπει να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΣΙΤΑΡΙ ΚΑΙ[...]

2 κρητικά παξιμάδια μεγάλα 2 ντομάτες 1 αγγούρι 1 κρεμμύδι 100 γρ. τυρί φέτα 1 κουταλιά σιτάρι Φρέσκο δυόσμο Ελαιόλαδο Ελιές κονσερβολιά Άμφισσας Καταρχήν[...]

Πηγή: ucook.gr/cook
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Χορτόπιτα με Σπιτικό Φύλλο από Αλεύρι Ζέας

Σε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Σταφιδόψωμα με αλεύρι ολικής και πετιμέζι –[...]

Αγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες απουσίας, βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου και σας γράφω. Στο[...]

Πηγή: veganinathens.com/gr/el
Μάθε πως να φτιάξεις...ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ[...]

Μάθε πως να φτιάξεις...ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΞΙΝΟ ΤΡΑΧΑΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΖΥΜΙ Στο thegastrin δε σας έχουμε κρύψει την αδυναμία μας στον τραχανά , σε ένα ζυμαρικό που[...]

Πηγή: thegastrin.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy