Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Τάρτα σφολιάτας με γαρίδες και λαχανικά Τα φώτα χαμηλώνουν, η αυλαία ανοίγει κι ένας προβολέας φωτίζει τη σκηνή. Ο κόσμος σταματά να μιλά και όλα τα βλέμματα[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΗ πρασόπιτα δεν είναι τόσο διαδεδομένη πίτα όπως η σπανακόπιτα αλλά η γέμιση της είναι πιο γλυκιά και αν προσθέσετε και κασεράκι όπως λέει η παρακάτω συνταγή[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grΠολύ νόστιμη πίτα-πίτσα θα έλεγα ότι θυμίζει η Πιπερόπιτα. Την συνταγή για την ζύμη την πήρα από την αδερφή μου. Πρόσφατα έμαθε να κάνει πίτες και το[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.blogspot.grΕτοίμασε μια γέμιση με πιπεριές Φλωρίνης, φέτα και ανθότυρο και γέμισε τραγανό φύλλο κρούστας! Τηγάνισε σε λάδι και σέρβιρε ένα υπέροχο μεζεδάκι για το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ κρεατόπιτα αυτή είναι αυθεντική συνταγή κεφαλλονίτικης κρεατόπιτας με τη μόνη διαφορά ότι στην κεφαλλονια χρησιμοποιούν 3 είδη κρέατος μοσχάρι, τραγιο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΈχω δοκιμάσει διάφορες συνταγές για αλμυρά κουλουράκια, άλλες έχουν κρασί, άλλες ούζο, άλλες ηλιέλαιο και άλλες καλαμποκέλαιο. Άλλα είναι πολύ τραγανά, άλλα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΤραγανά μπουρεκάκια με γέμιση μελιτζάνας που θα σας εθίσουν. Τι χρειαζόμαστε: Για τη γέμιση: 5 μελιτζάνες φλάσκες 2 φλυτζάνια τριμμένη γραβιέρα 1 αυγό 1 μεγάλο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας 4-5 μεγάλα πράσα 3-4 μεγάλα καρότα σέλερι 1 ματσάκι άνιθο 1 ματσάκι Μαϊντανό 1 φλυτζάνι τριμμένο regatto [...]
Πηγή: greekcook.grΤο καλοκαίρι βρέθηκα στο σπίτι της Χ. να μιλάμε στη βεράντα πίνοντας ένα κρασάκι μαζί με την Α. και συζητώντας περί μαγειρικής εστιατορίων και όχι μόνο. Η Α.[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 2 κιλά σπανάκι 1 ματσάκι άνηθο 2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά 5 κρεμμύδια χλωρά Αλάτι Πιπέρι Λίγο ρύζι γλασέ 1/2 ποτηράκι κρασιού λάδι για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιλάμε για πίτες φυσικά όταν λέμε πως οι στριμμένες είναι καλύτερες, καθώς σήμερα μαγειρεύουμε κοζανίτικα κιχιά...Τα κιχιά είναι ουσιαστικά ατομικές τυρόπιτες[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr