Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 25 συνταγές
Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]
Πηγή: caruso.grTarte à l’ oignon, ή Ziwelküeche από τον Γρηγόρη Φαρμάκη Γρηγόρης Φαρμάκης Η tarte à l’ oignon (τάρτ α λ’ ονιόν) – ή καλύτερα, Ziwelküeche, στην τοπική[...]
Πηγή: caruso.grΠασπαλίζουμε την τάρτα με τριμμένο κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ και την ψήνουμε μέχρι να χρυσίσει (photo:Shutterstock) Αν και είναι κοντά, το φετινό Πάσχα μοιάζει πολύ[...]
Πηγή: bostanistas.gr¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος Μερίδες : Για[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΌλοι γνωρίζετε το ακορντεόν και τον ζεστό ήχο του. Πώς θα σας φαινόταν όμως ένα γλυκό που μοιάζει με ακορντεόν; Θα χρειαστείτε: -55 γραμμάρια βούτυρο -1/4[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΗ κολοκυθόπιτα με κίτρινη κολοκύθα είναι κατεξοχήν πίτα του βροχερού φθινοπωρινού και χειμωνιάτικου καιρού. Με τη γλυκιά της μεστή γεύση, έρχεται να σε[...]
Πηγή: caruso.grΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr12 βερίκοκα (αφαιρούμε τα κουκούτσια) 2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γλ. κοφτά μπέικιν πάουντερ 1/4 κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΚαλή κι χαρούμενη εβδομάδα !!! Καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά,σε όλα τα μαθητούδια,τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους στα σχολειά μας...όπως επίσης[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΌταν με κάλεσαν να δοκιμάσω το φαγητό στο Rosebud και να γράψω κριτική, ήμουν να σας πω λιγάκι επιφυλακτική. Παρόλο που στην Ελλάδα -και σε όλη τη Μεσόγειο-[...]
Πηγή: foodjunkie.eu...μια νηστίσιμη απόλαυση!!! Καλημέρα σας! θα μου πείτε τί καλημέρα που είναι περασμένα μεσάνυχτα... εεεε καλημέρα για την αυριανή μέρα. Τελικά, μιας κι όλη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά για την τάρτα 250 γρ. αλεύρι 170 ρ. βούτυρο 1 κρόκος αυγού 5 κ.σ. νερό Λίγο αλάτι Για τη γέμιση 170 γρ. γάλα συμπυκνωμένο 150 γρ. νερό 75 γρ. παρμεζάνα[...]
Πηγή: nostimesyntages.wordpress.comΤι χρειαζόμαστε: ζύμη 220 γρ. αλεύρι 130 γρ. βούτυρο 1/2 φλ. χλιαρό νερό γέμιση 6 κρεμμύδια σε ροδέλες 1 κουταλιά βούτυρο 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. μαλακή φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυζητώντας με την Claire στο chat room και με αφορμή την τοματόπιτα της Lilly της περιέγραψα μια τάρτα μου και μου ζήτησε να της την δώσω και επειδή δεν χαλάω[...]
Πηγή: greekmasa.gr12 βερίκοκα (αφαιρούμε τα κουκούτσια) 2 φλ. τσαγιού αλεύρι 2 κ.γλ. κοφτά μπέικιν πάουντερ 1/4 κ.γλ. κανέλα 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο σε[...]
Πηγή: argiro.gr