Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 42 συνταγές
Πολύς θόρυβος στον τόπο μας. Πολλά ντεσιμπέλ. Πολλά τηλεοπτικά παράθυρα από τα οποία φωνάζουν πολλοί ειδικοί - συνήθως όλοι μαζί. Τα τελευταία δέκα χρόνια[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ Για τη μελόπιτα 1 συσκ. φρέσκο φύλλο για τάρτες Pillsbury 500 γρ. ανθότυρο 100 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 20 γρ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. κανέλα Ξύσμα από 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο Σάββατο πήγαμε στην παραλία του Scheveningen και περπατήσαμε δίπλα στη θάλασσσα για ώρες, ατενίζοντας την απεραντοσύνη της και χαζεύοντας τους σέρφερς να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΜετά από μια μπαγκέτα-λάστιχο (κατεψυγμένη να υποθέσω) που με κεράσανε σε κάποιο σπίτι, θυμήθηκα αυτό το απλό, απλούστατο ψωμί που γίνεται στο πι και φι. Δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΚαλημέρα και καλή βδομάδα! Στην πανέμορφη Σίφνο ταξιδεύουμε απόψε για την παραδοσιακή της μελόπιτα αλλά και για μια παραλλαγή της. Η "κανονική" μελόπιτα Σίφνου[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.grthe recipe in english υλικά για 35 μπαλάκια 240γρ κόκκινα φασόλια (μία κονσέρβα) 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι νερό 70γρ τοματοπελτέ 1 φέτα ψωμί 3-5 κουταλιές[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην πραγματοποιήθηκε χτες 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, από την ομάδα Surfers 4 Life , στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠάει, φεύγει το καλοκαίρι, ο Σεπτέμβρης είναι προ των πυλών, οι φοιτητές επιστρέφουν στα σπίτια τους κι ετοιμάζονται για ένα μήνα ατελείωτου διαβάσματος,[...]
Πηγή: dieticious-zoisamara.blogspot.grΝόστιμη, τραγανή και ιδιαίτερη. Αν είσαι λάτρης της τραγανής βάσης τάρτας, των ξηρών καρπών και του μελιού αυτή η συνταγή είναι η απόλυτη ένωση όλων όσων[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΕσπερίδα για την κρητική διατροφή οργανώθηκε από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, την περασμένη Παρασκευή 29 Ιουλίου, στα πλαίσια της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην περασμένη εβδομάδα, σας πήγα βόλτα στη Γερμανία. Σήμερα, θα σας πάω στο Βέλγιο. Είδατε βρε φιλαράκια που έχω εγώ και με σκέφτονται όταν ταξιδεύουν; Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grγια το ψωμί: ½ κιλό αλεύρι μαλακό ½ κιλό αλεύρι σκληρό ½ κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κουταλιά γλυκάνισο σπόρο μια χούφτα ρεβίθια 4 κουταλιές της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 4-6 άτομα Για τη ζύμη 2 φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2/3 φλιτζανιού του τσαγιού φρέσκο βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 6[...]
Πηγή: sidagi.gr…για τη ζύμη 250 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.σ. τσικουδιά 1 κ.σ. καλό, παρθένο ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι χλιαρό νερό 1/4 κ.γ. αλάτι …για τη γλυκιά γέμιση[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα σνακ εύκολο, υγιεινό, νηστίσιμο και γρήγορο. Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες, είναι εμφανίσιμο, είναι τραγανό, χωρίς να είναι σκληρό. Μεταφέρεται άνετα και[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥλικά για 2 φρατζολάκια 600 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης σταρένιο 1,5 κ.γ. ξηρή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. λάδι χλιαρό νερό περίπου 400 ml ή όσο πάρει[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπο την πρώτη στιγμή που τα δοκίμασα, ξετρελάθηκα!!! Είναι αφράτα και τραγανά, μυρίζουν σαν πίτσα και τρώγονται ακόμα και σκέτα..... Τι χρειαζόμαστε: 1 κυβάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 λεπτοκομμενες φετες ψωμι ή 2 φρυγανιες 1 κουταλιά ταχίνι από 100% σουσαμι 1 κουταλιά μέλι Οδηγίες 2' Αλειφουμε στη μια φετα ψωμιου ή στη μια φρυγανια το[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr