Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Τυροπιτούλες κουρού απλά πεντανόστιμες !!! Υλικά : 1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ, 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο, 5+ 1/2 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕύκολη κρεμμυδόπιτα, που τρώγεται ευχάριστα και κρύα. Ιδανική για πάρτι και μπουφέδες. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη κουρού: 300 γρ. αλεύρι μαλακό 150 γρ. βιτάμ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολα, νόστιμα, καλοκαιρινά πιτάκια, για όλες τις ώρες . Υλικά Για τη ζύμη 1 μαργαρίνη σοφτ 1 γιαούρτι(όχι στραγγιστό) 1 φαρίνα (500 γρ) ½ κ.γ αλάτι 1 κ.γ[...]
Πηγή: greekmasa.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά - 5-6 φύλλα για πίτα χονδρά ή φύλλο κουρού - 1 κιλό κρεμμύδια ξερά (κόκκινα κατά προτίμηση) - Ελαιόλαδο - 300 γρ. φέτα σκληρή - 2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο -[...]
Πηγή: lovecook.grΤυροπιτούλες κουρού απλά πεντανόστιμες !!! Υλικά : 1 κεσεδάκι γιαούρτι 200 γρ, 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο, 5+ 1/2 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1 κεσεδάκι(200 γρ.) γιαούρτι 1 κεσεδάκι ηλιέλαιο 5 1/2 κεσεδάκια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλ. αλάτι 1 κουτ. γλ. ζάχαρη 2 κουτ. γλ. μπέικιν πάουντερ[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛίγο παλιότερα είχα γράψει, "Δεν έχω φάει ποτέ σε εστιατόριο με Michelin star κι έτσι δε μπορώ να σας πω τί γεύση έχει ένα πιάτο φτιαγμένο με αυτά τα πρότυπα".[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Μέχρι τώρα συνήθιζα να χρησιμοποιώ έτοιμο φύλλο κουρού όπου το χρειαζόμουν, για οικονομία χρόνου. Επειδή τον τελευταίο καιρό φτιάχνω[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΜια παραδοσιακή πίτα της Νάξου, που συνήθιζαν να την φτιάχνουν τέτοια εποχή, μετά την κρεατοφαγία του Πάσχα. Γίνεται πολύ μυρωδάτη και ελαφριά, το δε φύλλο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠολύ εύκολη και γρήγορη πίτα. Έβαλα ντοματάκια Σαντορίνης που μου είχαν δώσει από το νησί. Η νοστιμιά τους είναι μοναδική. Υλικά 1 βιτάμ 1 πακέτο[...]
Πηγή: greekmasa.grΠαντζαρόπιτα : η ροζ πίτα Υλικά Για το φύλλο χρώματος ροζ ½ αλεύρι ΑΠ 2 κουταλιές ξύδι 1 κουταλάκι αλάτι ½ ποτήρι νερό από παντζάρια κόκκινο και ζεστό ½ κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά : (για ένα ταψί 38-40εκ.) Για το φύλλο: (εναλλακτικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε 3 φύλλα κουρού έτοιμα ) 500 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΓια την Βάση φτιάχνουμε ζύμη κουρού 1/2 κουτάκι πορτοκαλάδα με ανθρακικό ή χωρίς 1/2 ποτ. λάδι 1 κσ. ξύδι αλεύρι όσο πάρει να μην κολλάει πολύ στα χέρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2,5 κ. γλυκού αλάτι 200 γρ. βούτυρο γάλακτος σε κύβους 1/2 κούπα ΠΟΛΥ παγωμένο νερό 2 κ. σούπας λευκό ξύδι 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 2-4 άτομα Για τη ζύμη κουρού 3 κουταλάκια του γλυκού ξίδι 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 και ½ ποτήρι του νερού[...]
Πηγή: sidagi.gr