Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Τα μπουρεκάκια αυτά ήταν η συνεισφορά μου σε πικνίκ με αρκετά πιτσιρίκια, τα οποία τα εκτίμησαν δεόντως -και ξέρετε ότι σχεδόν όλα τα μικρά παιδιά (και μερικά[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Θυμάστε τους γλωσσοδέτες που μαθαίναμε όταν πηγαίναμε στο σχολείο; Μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε το "σκουληκομυρμηγκότρυπα" ή το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr8 φύλλα κρούστας (4 για κάτω και 4 πάνω από την γέμιση) 1/2 φλ. ελαιόλαδο περίπου (για το λάδωμα των φύλλων) 2-3 κ.σ. φρέσκο γάλα (για την επιφάνεια της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 φύλλο κρούστας 1/2 κιλό μακαρόνια Νο5 Ενάμισι φλυτζάνι γάλα 1 φλυτζάνι μαργαρίνη 100 gr κασέρι 100 gr κεφαλοτύρι 300 gr φέτα 6[...]
Πηγή: greekcook.grΤο ήξερες ότι το κάθε φαγητό έχει τον δικό του τρόπο για να ξαναζεσταίνεται; Δες πώς να ζεσταίνεις την πίτσα, το ρύζι, τις μπριζόλες, τα ψητά λαχανικά και τις[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΥλικά για πυρέξ 27χ16 εκ.: 250 γρ. πένες ή βίδες βρασμένες για 10′ 200 γρ. μοσχαράκι μαγειρεμένο (όχι πολλές σάλτσες) 100 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 100 γρ.[...]
Πηγή: easykuzina.gr