Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
κασεροτυροπιτάκια σε στρόγγυλες μπουκίτσες, ότι πρέπει για μπουφέ!!!!!! υλικά 1 πακέτο φύλλα κρούστας 1 κούπα τυρί (φέτα) 1 κούπα κεφαλογραβιέρα (τριμμένη)[...]
Πηγή: gefsieleftherias.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: ζύμη 220 γρ. αλεύρι 130 γρ. βούτυρο 1/2 φλ. χλιαρό νερό γέμιση 6 κρεμμύδια σε ροδέλες 1 κουταλιά βούτυρο 2 αβγά 1 φλ. γάλα 1 φλ. μαλακή φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν δεν έχεις όρεξη να ανοίξεις φύλλο για τάρτα, τα φύλλα κρούστας μπορούν να αντικαταστήσουν με τον πιο τραγανό τρόπο τη βάση. Μια φινετσάτη γέμιση από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.comΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη γέμιση 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. σπόρους από μάραθο 2 μεγάλα κίτρινα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 κ.γ. αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 γεμάτη κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 πακέτο φύλλο κρούστας 800 γρ. κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 500 γρ φέτα χοντροκομμένη 150 γρ μπέικον ψιλοκομμένο μπόλικο μαιντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτριφτόπιτα Κοζάνης με κρέμα λεμονιού Από το Σπύρο Νάκο executive chef Delliniko, Παλαιό Φάληρο Υλικά 400 γρ. φύλλο κρούστας 160 ml. χυμό λεμονιού 2 λεμόνια[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.gr