Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Για ταψί 25x35 εκ. περίπου: Για το φύλλο: 8 φύλλα κρούστας + 2 φύλλα κρούστας, τα αφήνουμε ξεσκέπαστα να ξεραθούν 120 γρμ. βούτυρο γάλακτος, για το βουτύρωμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest ΠΕΜΠΤΗ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 – 16:00-20:00 SUSHI[...]
Πηγή: foodtrails.grΥλικά 1 πακ. φύλλο κρούστας 300 γρ. γιαούρτι 2% 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 πορτοκάλια μεγάλα (ξύσμα και το χυμό) 4 αυγά μεγάλα 3 βανίλιες 1 κ.γλ. μπέικιν[...]
Πηγή: omorfesgeuseis.blogspot.gr1 πακέτο φύλλο κρούστας 800 γρ. κρεμμύδια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες 500 γρ φέτα χοντροκομμένη 150 γρ μπέικον ψιλοκομμένο μπόλικο μαιντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr450 γρ. φύλλο κρούστας 250 γρ. από ένα καλό σπορέλαιο 250 γρ. ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα από 2 ακέρωτα πορτοκάλια 150 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι 5 αυγά χτυπημένα σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για ένα ταψάκι 25 Χ 35εκ. 1 πακέτο φύλλο κρούστας Λίγο αραβοσιτέλαιο (για το άλειμμα των φύλλων) 4 αβγά 400γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά 1 κουτί[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΈνα απολαυστικό καταπληκτικό γλύκισμα. Με κρέμα πορτοκαλιού, σιροπιασμένη με σιρόπι αρωματισμένο με πορτοκάλι και κανέλα, και τέλος, γαρνιρισμένη με φιλέ[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια το καραμελένιο πολίτικο φύλλο 1 πακέτο φύλλο κρούστας πολίτικο Alfa 100 γρ. λιωμένο βούτυρο ή ελαιόλαδο 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα 1/2 φλ. ζάχαρη 3 κ.σ. μέλι[...]
Πηγή: argiro.grΑν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΦαστ φουντ – η μάστιγα των τελευταίων δεκαετιών και του κακοποιημένου φαγητού με πρώτο συνώνυμό της το μπέργκερ. Και φυσικά δεν είναι το όνομα αυτό καθεαυτό[...]
Πηγή: pandespani.comΟ δάσκαλος και οι μαθητές του τμήματος αφρικάνικων κρουστών της σχολής Κabeiria Percussion φόρτωσαν τα αυτοκίνητά τους με τζέμπε και ντουντούνες και πήραν τον[...]
Πηγή: pandespani.comΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΌταν δεν έχεις όρεξη να ανοίξεις φύλλο για τάρτα, τα φύλλα κρούστας μπορούν να αντικαταστήσουν με τον πιο τραγανό τρόπο τη βάση. Μια φινετσάτη γέμιση από[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠουγκάκια μήλου με υπέροχο, λεπτό, μεταξένιο φύλλο από τη Χρυσή Ζύμη που όταν καραμελώσει γίνεται εντυπωσιακά τραγανό! Μια γέμιση, αλλού γλυκιά κι αλλού ελαφρά[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜΑΚΑΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ'ΤΑΝ ... ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΤΩΝ GREEK FOOD BLOGGERS ΣΤΑ T.G.I. FRIDAY'S ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Την Τεταρτη 5 Σεπτεμβριου, οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr