Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Υλικά (8 μερίδες) : Βασικά υλικά: 640 γρ. σπαγγέτι (80 γρ, ανάάτομο): 80 γρ. βούτυρο Γαρνιτούρα Μπολονέζ: 40 ml ελαιόλαδο 400 γρ. φιλέτο μόσχου[...]
Πηγή: yumyum.gr1 πακέτο σπαγγέτι Ν.6 1 κυβάκι ζωμός κοτόπουλου Για τη σάλτσα ελαιόλαδο (περίπου 2 κουταλιές) 1 κρεμμύδι τριμμένο 3 σκελίδες σκόρδο τριμμένες 1 κουτί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑναρτήθηκε στις 01/02/2017 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχαράκι ραγού με πέννες Ένα υπέροχο μοσχαράκι ραγού, με πλούσια ξεχωριστή[...]
Πηγή: sintayes.grSTRANGULAPRIEVET' : ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΡΑΓΚΟΥ Αν και εχασα την συναντηση του προηγουμενου μηνα, αυτη τη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPACCHERI (ΜΙΣΑ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ) ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι λίγο ασυνήθιστο να ανακατεύεις στο ίδιο φαγητό μπεσαμέλ και κόκκινη σάλτσα μαζί αλλά εδώ το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑυτή είναι η πρώτη μας ανάρτηση και ως οπαδοί της ελληνικής κουζίνας επιλέξαμε μία παραδοσιακή συνταγή. Είναι το δεύτερο πιο διάσημο ελληνικό πιάτο (το πρώτο[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι λίγο ασυνήθιστο να ανακατεύεις στο ίδιο φαγητό μπεσαμέλ και κόκκινη σάλτσα μαζί αλλά εδώ το αποτέλεσμα μας δικαιώνει...Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 κ. σoύπας ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο 900 γρ. μανιτάρια διάφορα (καλό είναι να υπάρχουν και πορτομπέλο) κομμένα σε μεγαλούτσικα κομμάτια 200 γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά για 4-6 άτομα 350 γρ. περίπου λαζάνια με αυγό, ½ κιλό βοδινό κιμά, 150 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ψιλοκομμένα, 2 κουταλιές ελαιόλαδο + 2 κοφτές κουταλιές[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr