Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 147 συνταγές
500 γραμμ. περίπου αλεύρι δυνατό (αλεύρι σταρένιο για ψωμί) 350 ml χλιαρό νερό 1 φακελάκι (8 γραμμ.) ξηρή μαγιά 1 πρέζα ζάχαρη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1½ κ.γλ. αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΑς κάνουμε και ένα φαγητάκι που μας θυμίζει το καλοκαίρι όσο ακόμα πιστεύουμε πως ο χειμώνας είναι μακρυά! χρειαζόμαστε 1 πακέτο σπαγγέτι 8-10 λιαστές[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο πιο γνωστό Κιμωλιάτικο προϊόν είναι η λαδένια. Φτιάχνεται με ζυμάρι, φρέσκια ντομάτα, κρεμμύδι και ελαιόλαδο. Τόσο απλά, τόσο νόστιμα!! ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grPin It Μια πίτσα για χορτοφάγους,που δεν έχει να ζήλεψει τίποτα από τη σπέσιαλ με αλλαντικά!!!!!!!!! Υλικά για τη ζύμη 2 1/4 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό 2[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΠίτσα με ζυμάρι ολικής άλεσης για όσους κάνουν δίαιτα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη. Τι χρειαζόμαστε: 1/2 κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 1 κούπα νερό 2 φακελάκια μαγιά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ παρακάτω δοσολογία είναι για ταψί διαμέτρου 33 εκ., άρα περίπου προκύπτουν 6-7 κομμάτια. Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 2 φλυτζάνια αλεύρι για ολες τις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr345 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ. φρέσκια μαγιά (μπορείτε να την αγοράσετε από το φούρνο) 185 ml χλιαρό νερό (τόσο όσο αντέχει το δάχτυλο μέσα χωρίς[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΠίτσα με τόνο πικάντικη και πεντανόστιμη!! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 3 κούπες αλεύρι 1 φακελάκι ξερή μαγιά 1,5 κούπα χλιαρό νερό 1/2 κ.γ. ξύδι 1/2 κ.γ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ νόστιμη και αφράτη ζύμη για πίτσα. Θέλει αρκετό δούλεμα, αλλά το αποτέλεσμα θα σάς ανταμοίψει :) Τι χρειαζόμαστε: 500 γραμμ. περίπου αλεύρι δυνατό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ίσως η πιο νόστιμη, γρήγορη αλλα και πρωτοποριακή σπιτική πίτσα που έχετε φτιάξει. Και επειδή τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν με σαφήνεια την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο ιδιαίτερο σε αυτή την πίτσα είναι το ζυμάρι της. Το διάβασα στον Γαστρονόμο του Μαίου και είπα να το δοκιμάσω. Έγινε εξαιρετικό, γι αυτό είπα να βάλω τη[...]
Πηγή: greekmasa.grΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τις φρέσκες αγκινάρες, τις βάζουμε σε μπολ με αλεύρι, λεμόνι και νερό για να μη μας μαυρίσουν ενώ οι... The post Παστίτσιο λαχανικών[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: Για τη ζύμη πίτσας: 3 -3 ½ αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 φλυτζανάκι νερό χλιαρό 1 κουταλάκι αλάτι ½ κουταλάκι ζάχαρη 3 κουταλιές λάδι Για τη[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr