Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Δεν υπάρχει ωραιότερο από γιορτή, αργία, σχόλη, Κυριακή, με χειμώνα καιρό και κόσμο μαζεμένο στο σπίτι να κοιμάται. Και να νιώθεις τέτοια ευγνωμοσύνη που τους[...]
Πηγή: bostanistas.gr3 κιλά αλεύρι σκληρό ½ κιλό σιμιγδάλι ψιλό 1 ½ λίτρο βουβαλίσιο γάλα 15 αυγά χωριάτικα ή βιολογικά 1 κ.σ. κοφτή αλάτι ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου νισεστέ για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. καρότα 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Βράζουμε τα καρότα και τα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. μπαχάρι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1γρ. σαφράν (Κρόκος Κοζάνης) 4 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Διαλύουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr260γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο) 1 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.grυλικά 1/2 κ. αλεύρι σκληρό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλ.τσ. νερό 1/2 κ.γ. αλάτι αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ξερός ανθότυρος τριμμένος παρασκευή Αναμειγνύουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 30γρ. μανιτάρια αποξηραμένα (πορτσίνι) 1 μπολ και 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά ή 2 αυγά ολόκληρα κι 1 ασπράδι 40γρ. κακάο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 8 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. βασιλικός 3 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Μπλανσάρουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 κ.σ. μελάνι σουπιάς 2 κ.σ. νερό ή ζωμός 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα φαγητό καθαρά χωριάτικο και πικάντικο,γι' αυτούς που τους αρέσουν η δυνατές γεύσεις και η παραδοσιακή κουζίνα. Κάτι που λίπη παντελώς από τις συνταγές της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝουντλς φτιαγμένα απ' τα χεράκια μας! Τη συνταγή την είχα βρει από πολύ καιρό - δεν θυμάμαι πώς. Μπορεί να μου την επεσήμανε κι η Μαρία, που όμως την ξέχασε.[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr