Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Για τα ζυμαρικά 500 γρ. αλεύρι 1κ.γ. (κοφτό) αλάτι 250 γρ. νερό Για τη σάλτσα 1/3 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 1 μελιτζάνα 1[...]
Πηγή: argiro.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1γρ. σαφράν (Κρόκος Κοζάνης) 4 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Διαλύουμε[...]
Πηγή: cooklos.gr260γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 140γρ. αλεύρι ολικής άλεσης 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 250γρ. σπανάκι (πλυμένο και καθαρισμένο) 1 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 30γρ. μανιτάρια αποξηραμένα (πορτσίνι) 1 μπολ και 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά ή 2 αυγά ολόκληρα κι 1 ασπράδι 40γρ. κακάο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 8 κ.σ. νερό 1 πρέζα αλάτι[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200γρ. βασιλικός 3 αυγά 2 κ.σ. νερό 1 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Μπλανσάρουμε το[...]
Πηγή: cooklos.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 κ.σ. μελάνι σουπιάς 2 κ.σ. νερό ή ζωμός 1 πρέζα αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα[...]
Πηγή: cooklos.gr500γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240ml νερό 1/2 κ.γ. αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Κοσκινίζουμε το αλεύρι και κρατάμε 1 φλιτζάνι[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά συνταγής λαζάνια ή ταλιατέλες: 500 γρ. γαρίδες: 600 γρ. φρέσκιες, καθαρισμένες (βρασμένες) κονιάκ: 2 κουταλιές της σούπας σπαράγγια: 8 κομμένα σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΝόστιμα σπιτικά ζυμαρικά. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Ζυμαρικά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Όλες οι συνταγές Σερβίρει 6[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια μηχανή ζυμαρικών περίμενε μάλλον χρόνια στο ντουλάπι και ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθεί. Βέβαια και χωρίς αυτή μπορούμε να φτιάξουμε φρέσκα ζυμαρικά αρκεί να[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. μύδια ψίχα 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένη ντομάτα 2 κουτ. σούπας κάππαρη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕάν θέλετε να ετοιμάσετε σπιτικά ζυμαρικά, καλό είναι να πρόκειται για ζυμαρικά με αυγό. Ανάλογα με το είδος του ζυμαρικού που θέλετε να κάνετε, ποικίλουν τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜου φαίνεται απίστευτο ότι η Κική φτιάχνει κάτι τέτοιο... και μάλιστα της αρέσει πολύ... κάποτε αυτό το φαγητό ήταν αιτία διχόνοιας αλλά έχει ο καιρός[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΓια 2 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά παπαρδέλες | κάστανο Διαφημίσεις 450 γρ. παπαρδέλες βρασμένες 100 γρ. κάστανα ελαφρώς[...]
Πηγή: toarkoudi.grστήθος από ένα μέτριο κοτόπουλο (ψημένο ή βρασμένο) 1 κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο για τσιγάρισμα 2 κουτιά αποφλοιωμένα ντοματάκια ολόκληρα (λιωμένα με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για 4-6 άτομα 750 γρ. κιμάς (βοδινός κατά προτίμηση), 500 γρ. (1 πακέτο), σπαγέτι ή ταλιατέλες, 5 κουταλιές ελαιόλαδο, 6 μεγάλες ή 9 μέτριες ώριμες[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (Σερβίρει 8 ) 1 πακέτο ταλλιατέλες 1 μικρό βούτυρο κερκύρας 5 φέτες ζαμπόν 1 Pummaro Τυριά: 200-250 γραμ. κασέρι 200-250 γραμ. παρμεζάνα 200-250 γραμ.[...]
Πηγή: sidages.grΤούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 αυγά 1 πρέζα αλάτι 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο 1/4 κ.γ. κανέλα 1/4 κ.γ. μπαχάρι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.gr