Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
Σας έχω πει ποτέ ότι μεγάλωσα στην Καλαμαριά; (κατά το γνωστό άσμα "μα εγώ είμαι απ' την Καλαμαριά αα α α, πώς να τ' αντέξω όλα αυτά, καρδιά μου, ααα, πώς να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια τη ζύμη 1+2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1+1/2 κ.γ. ξερή μαγιά χλιαρό νερό Για τη σάλτσα verde 1[...]
Πηγή: argiro.grη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.comΣήμερα έχουμε μια πίτσα διαφορετική από τις άλλες. Δεν έχει ούτε ντομάτες, ούτε τυρί. Ο Rowley Leigh Έρχεται από τη Νότια Γαλλία και ονομάζεται[...]
Πηγή: bostanistas.grΠίτσα με πεκορίνο Αμφιλοχίας, αντζούγιες και ρίγανη. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 1 πίτσα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, αναμονή 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜία Ιταλική πρόταση στο τραπέζι σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Αναμονή 60΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΘΕΡΜΙΔΕΣ: 215 ανα μεριδα ΥΛΙΚΑ: (για 6 μεριδες) (για τη ζυμη) 300γρ. αλευρι για ολες τις χρησεις 150 γρ χλιαρο νερο 20γρ νωπη μαγια 2 κουταλιες σουπαςς λαδι 1[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕπανέρχομαι πάλαι στο βιβλίο του αγαπημένου μου Τζιεννάρο Κοντάλντο. Μια ακόμα συνταγή του που εδοκιμασα τζιαι είναι πραγματικά πολλά (πολλά!) καλή εν η απλή[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια θαλασσινή πίτσα! Τι χρειαζόμαστε: Ζύμη: 2 κούπες αλεύρι 4 γρ. μαγιά (μισό φακελάκι) 1 κουταλιά κοφτή ζάχαρη 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά ελαιόλαδο 3/4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠρώτη φορά θα είναι στο πιάτο σας ένα άκακο φιδάκι, νόστιμο και όμορφο για μπουφέ, παιδικό πάρτι και γιορτές! Τι χρειαζόμαστε: Ζυμαράκι: 370 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 κιλό αλεύρι Robin Hood (+ λίγο ακόμη) 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουτ.σούπας ζάχαρη 2 κουτ. σούπας αλάτι 100 γραμ. νωπή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτο ντουλάπι μου έχει μείνει λίγο αλεύρι ζέας, το οποίο παραπονιέται ότι αν δεν το χρησιμοποιήσω σύντομα, με τη ζέστη (ποια ζέστη οεο;) θα χαλάσει. Στο μυαλό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grMacaroni and cheese ή mac and cheese, εν συντομία, τα λέει σύμπας ο πλανήτης και ξερογλείφεται. Η ιδέα και μόνον του καυτού πιάτου με τα μικρά ζυμαρικά να[...]
Πηγή: pandespani.com