Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 114 συνταγές
300 γρ. Πένες 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες Ελιές, σε φετάκια 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓευστικές διαδρομές στην Ιταλική Κουζίνα απο το Πασκουάλε Λέμπο και την Ελένη Ψιχούλη στο Chef on Air. Τον Ιταλό Chef στις κουζίνες απο το 1998 μπορούμε να το[...]
I'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 500 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι 80 γραμμάρια ελαιόλαδο 10 γραμμάρια αντζούγια ψιλοκομμένη 500 γραμμάρια σάλτσα ντομάτας 20 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΜία πιο τολμηρή εκδοχή της κλασσικής μακαρονάδας aglio, olio e peperoncino, ή άλλως: σκόρδο, λάδι, καυτερή (πιπερίτσα), με την προσθήκη πάστας αντσούγιας,[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι μία απλή συνταγή που γίνεται με μαύρες ελιές, κάπαρη, αντσούγιες και ντομάτα. Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στη Ρώμη την απολαμβάνουν στα εστιατόρια της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα τυπικό πιάτο του νότου, όπου θα βρείτε τη γεμάτη γεύση της μελιτζάνας σε συνδυασμό με ελιές και αντσούγιες, που δίνουν μία πιο νόστιμη νότα στη συνταγή. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΆλλη μία εύκολη και οικονομική συνταγή, και ταυτόχρονα γευστική και διαφορετική. Αν δεν το είχαν ήδη καπαρώσει οι ΑΕΚτζήδες, θα την έλεγα original , αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese.Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 320 γρ ζυμαρικά Spaghetti[...]
Πηγή: cookpad.com/grSpaghetti alla puttanesca. Μία “του δρόμου” στο τραπέζι μας. Το να ανοίξουμε κουβέντα για τις “πεταλουδίτσες της νύκτας”, για τα “κορίτσια του δρόμου” τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία “ιδιαίτερη” συνταγή που συνδυάζει σε ένα πιάτο ζυμαρικών διατροφικές συνήθειες τόσον του ιταλικού νότου (ντομάτα, σκορδάκι, αντσούγιες, καυτερή πιπεριά)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο ζυμαρικά (πένες, ριγκατόνι, κοχυλάκια, κ.λπ.). 50 γρ. κάπαρη 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 15 ελιές μαύρες χωρίς το κουκούτσι, ψιλοκομμένες 10[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4-6 μερίδες) : 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και[...]
Πηγή: yumyum.grΑναρτήθηκε στις 21/07/2015 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Σπαγγέτι με πέστο και φέτα Μια εξαιρετικά εύκολη συνταγή για αρχάριους για ένα απλό, αλλά[...]
Πηγή: sintayes.gr115 γρ. φασολάκια, αφού αφαιρέσετε τις άκρες και τα κόψετε σε κομμάτια μήκους 5 εκατοστών 250 γρ. πένες 105 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 φρέσκα φιλέτα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ σπαγγέτι 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κονσέρβες με φιλέτα[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες 3-4 κονσέρβες αντζούγιες, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.gr