Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜακαρόνια με σάλτσα ντομάτας (ναπολιτέν). Αγαπημένη συνταγή σε όλο τον κόσμο. Μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας Προετοιμασία 5 λεπτά Εκτέλεση 30 λεπτά Συν. Χρόνος[...]
Πηγή: mamapeinao.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.com1 κιλό γαρίδες μέτριες προς μεγάλες καθαρισμένες από το κέλυφος και τα κεφάλια (Τα κεφάλια τα κρατάμε και τα βράζουμε με μια κούπα νερό για 10 λεπτά) 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα τέλειο Σαρακοστιανό φαγητό που δένει αρμονικά τις γαρίδες με τις πιπεριές για να συμπληρώσουν και τα δυο άψογα τα λιγκουίνι. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο 500 γρ. μελιτζάνες φλάσκες 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 2 κρόκοι αβγών χτυπημένοι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό το φαγητό είναι από τα ιδιαίτερα μας..... Όταν έχουμε χωριάτικο κόκορα, τον κάνουμε σούπα ή κοκκινιστό! Πραγματικά όσοι φάγανε το συγκεκριμένο γλύφουν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΧρώματα, αρώματα και νοστιμιά σε ένα πιάτο που περισσότερο θα το ονόμαζα σουφλέ. Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Σουφλέ Διάφορα Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Πουλερικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο; Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 500 γρ. πένες 60 ml ελαιόλαδο 200 γρ. απάκι σε μικρούς κύβους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες ή σε μισές ροδέλες ή κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Η αστακομακαρονάδα όπως και η αστακοκαραβιδομακαρονάδα –φτου σκουληκομυρμη…– και η καραβιδομακαρονάδα ανήκουν στις όλως ξεχωριστές της θαλασσινής κατηγορίας.[...]
Πηγή: pandespani.com500γρ. βίδες ή πένες 500γρ. μανιτάρια αγάρικα 250γρ. τοματίνια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες 1 πιπεριά κίτρινη ή πράσινη κομμένη[...]
Πηγή: cooklos.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr