Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 κιλό γαρίδες μέτριες προς μεγάλες καθαρισμένες από το κέλυφος και τα κεφάλια (Τα κεφάλια τα κρατάμε και τα βράζουμε με μια κούπα νερό για 10 λεπτά) 2 μέτρια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυστατικά 200gr.πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 1μπακαλιάρος περίπου 400γρ.βρασμένος και καθαρισμένος από τα αγκάθια Λάδι Αλατοπίπερο 3κρεμμύδια φρέσκα ψιλ/να[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα τέλειο Σαρακοστιανό φαγητό που δένει αρμονικά τις γαρίδες με τις πιπεριές για να συμπληρώσουν και τα δυο άψογα τα λιγκουίνι. Υλικά:[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 1 συσκευασία χωριάτικο φύλλο 500 γρ. μελιτζάνες φλάσκες 200 γρ. πεκορίνο τριμμένο 2 κρόκοι αβγών χτυπημένοι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 100 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑυτό το φαγητό είναι από τα ιδιαίτερα μας..... Όταν έχουμε χωριάτικο κόκορα, τον κάνουμε σούπα ή κοκκινιστό! Πραγματικά όσοι φάγανε το συγκεκριμένο γλύφουν[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, οι penne alla vodka δηλαδή, ήταν ένα από τα μεγάλα μαγειρικά χιτ της δεκαετίας του 1970 στην Ιταλία, που γρήγορα έκανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΠοιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτό το τόσο νόστιμο και τόσο εύκολο πιάτο; Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤο καλοκαίρι, το μαγειρευτό χταπόδι του Μπέλλου το τρώμε ως μεζέ με το τσίπουρο ή το ούζο μας και τελειώνουμε σκουπίζοντας το πιατάκι με φρέσκο ψωμί και[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 μερίδες 500 γρ. λιγκουίνι 350 γραμμάρια γαρίδες αποφλοιωμένες 2 κόκκινες πιπεριές 1 φινόκιο 1 μεγάλο πράσο 1 σκελίδα σκόρδο 100 γρ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: geusis.blogspot.grΕίναι από τις λίγες φορές που αναπαράγουμε συνταγή από την τηλεόραση. Κι αυτή φυσικά όχι ακριβώς όπως την είδαμε, γιατί όταν πήγαμε να την αναπαράγουμε είχαμε[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 500 γρ. πένες 60 ml ελαιόλαδο 200 γρ. απάκι σε μικρούς κύβους 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε λεπτές φέτες ή σε μισές ροδέλες ή κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/1 πακέτο μακαρόνια 500γρ μισό κουνουπίδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι 1 λουκάνικο χωριάτικο καυτερό 1 πιπεριά Φλωρίνης 1 ντοματα μέτρια 1 σκ σκόρδο 1/2 ποτ κρ[...]
Πηγή: akispetretzikis.com500γρ. βίδες ή πένες 500γρ. μανιτάρια αγάρικα 250γρ. τοματίνια 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε φέτες 1 πιπεριά κίτρινη ή πράσινη κομμένη[...]
Πηγή: cooklos.gr2 πακέτα σουριμι (απομίμηση καβουριου) 1 μεγαλη κονσερβα καλαμποκι 400 γρ Μαγιονεζα σπιτικη 1 πακέτο Μακαρόνια βίδες ή φιογκακια 0.5 ματσάκι άνηθο 2 φρέσκα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο πέννες 2 κονσέρβες τόνο σε λάδι ή νερό 1-2 σκελίδες σκόρδο χυμό από 3-4 λεμόνια (ανάλογα πόσο μεγάλα είναι) ξύσμα λεμονιού 1-2 σφηνάκια τσίπουρο[...]
Πηγή: cookpad.com/gr