Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥπεροχα, γουστοζικα, πανεμορφα και πεντανοστιμα αυτα τα μικρα πολυχρωμα γλυκακια για καθε σας εκδηλωση...εορταστικη,βαπτισης,γαμου..Αξιζουν να τα[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grMacarons Χρόνος προετοιμασίας: 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά Υλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8[...]
Πηγή: kouzzzina.gr500 γραμμ. λιγκουίνι 300 γραμμ. ημίλιαστες ντομάτες σε λάδι 2 σκ. σκόρδο 1 φλ. φύλλα βασιλικού 1/2 φλ. φύλλα δυόσμου 3 κ.σ. αμυγδαλόψυχα καθαρισμένη και[...]
Πηγή: argiro.gr10/09/13 Ένα από τα πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει πολύ σε αυτή τη ζωή είναι για το πόσο απρόσεχτη υπήρξα με τα δόντια μου. Ότι μπορούσα να κάνω στραβά[...]
Πηγή: zannetcooks.com4/8/14 Καλοκαιρινή μακαρονοσαλάτα με κεράσια και ανθότυρο. Όταν λέμε ότι θα βάλουμε κεράσια παντού το εννοούμε και θα το διαπιστώσετε μόνοι σας στις συνταγές[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 250 γραμμ. πούδρα αμυγδάλου (αμυγδαλόψιχα αλεσμένη) 350 γραμμ. ζάχαρη άχνη 8 ασπράδια (από μέτρια αυγά) σε θερμοκρασία δωματίου (τουλάχιστον για 1 ώρα) 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr13/1/16 Κριθαράκι σαλάτα ευέλικτη, με λαδολέμονο κάππαρης που έμεινε από χθες. Συμπληρώνουμε λίγο τόνο κονσέρβας ή σερβίρουμε με ψητό σολομό για ένα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤην συνταγή την βρήκα σε βραζιλιάνικο site μαγειρικής. Περιέχει και μια σπιτική συνταγή για λιαστές ντομάτες, εγώ την έκανα όμως με βαζάκι από το σουπερ[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΤην συνταγή την βρήκα σε βραζιλιάνικο site μαγειρικής. Περιέχει και μια σπιτική συνταγή για λιαστές ντομάτες, εγώ την έκανα όμως με βαζάκι από το σουπερ[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη ζύμη - μαρέγκα 230 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 100 γραμμάρια ζάχαρη 170 γραμμάρια τριμμένη αμυγδαλόψιχα 4 ασπράδια Για τη γέμιση 200[...]
Πηγή: sidagi.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 40' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 220 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 4 ασπράδια αβγών 170 γραμ τριμμένη αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΜερίδες: 20 Xρόνος: 40' λεπτά Bαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολη 220 γραμ ζάχαρη άχνη 100 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 4 ασπράδια αβγών 170 γραμ τριμμένη αμυγδαλόψιχα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα γνωστά σε όλους γλυκίσματα με μια παιχνιδιάρικη πινελιά Τι χρειαζόμαστε: 230 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 170 γρ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη 4[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία λαχταριστή πρόταση για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Συνταγή : Ντίνα Νικολάου. Μερίδες : Για 4 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 2 πακέτα μακαρόνια νούμερο 3 Για την μπεσαμελ 1 ποτήρι φυτικό γάλα σε σκόνη αραιωμένο σε 8 ποτήρια νερό 10 κουταλιές αλεύρι Για την σάλτσα 1[...]
Πηγή: sidagi.grΠοια είναι η γνώμη σας για τη vegan κουζίνα; Κατά τη γνώμη μου, αυτή η ερώτηση στην Ελλάδα που ζούμε, έχει νομίζω απαντηθεί, από τα αρχαία χρόνια, καθώς[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr