Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 2 συνταγές
Για 2-3 άτομα (αναλόγως και πόσο τρώτε) ΑΛ ΟΛΙΟ: Σωτάρουμε 2 σκελίδες ψιλοκομμένου σκόρδου σε 5 κουτ. σούπας καλής ποιότητας ελαιόλαδο. Μόλις "ξανθίσει",[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4 άτομα) 320 γρ. ριγκατόνι τύπου σέλινο, βρασμένα σε αλατισμένο νερό 120 γρ. αρακάς, καθαρισμένος και ζεματισμένος σε αλατισμένο νερό 2 κ.σ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami