σοκολατενιο κεικ | ριζοτο | τουρτα γενεθλιων παρλιαρος | χαλβας με σιμιγδάλι | cookies συνταγες | κεικ γιαουρτι | μπριζόλα στο τηγάνι | συνταγη μωσαικο | γλυκα ψυγειου με σοκολατα | γλυκα νηστισιμα ψυγειου
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις σφολιατα πρασσο

Βρέθηκαν 11 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Ταλιατέλες Φούρνου με αρακά, μπέικον και[...]

Τα ζυμαρικά φούρνου έχω την αίσθηση ότι στην Ελλάδα είναι πολύ πιο δημοφιλή απ’ ότι διεθνώς και κυρίως σε σχέση με την Ιταλία. Δεν είμαι σίγουρος για τον λόγο,[...]

Πηγή: caruso.gr

Barilla Farfalle με κουκιά και καπνιστή πανσέτα

Μια παραδοσιακή συνταγή κατάλληλη για το φθινόπωρο και το χειμώνα, όπου ξεχωρίζει η καπνιστή πανσέτα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ. ζυμαρικά Farfalle Barilla 300[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Barilla Penne Rigate με μανιτάρια και πανσέτα

Ένας γρήγορος και απλός τρόπος για να προσαρμόσετε μία συνταγή και να πετύχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ ζυμαρικά Penne Rigate Barilla 300[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μακαρονάδα με μανιτάρια πορτσίνι

Υλικά 500 γραμμ. ταλιολίνι ή άλλο πλακέ και λεπτό ζυμαρικό 10 γραμμ. (1 φακελάκι) αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι 1/2 φλ. τσαγιού βραστό νερό 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]

Πηγή: mamapeinao.gr
Η μακαρονάδα της Πέμπτης: That's amore...

«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Carbonara με φρέσκες παπαρδέλες και ρόκα

Υλικά: 200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα! 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]

Πηγή: omanoclock.gr
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI[...]

ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΛΑ ΜΠΟΛΟΝΙΕΖΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Δεύτερη Κυριακή του Οκτώβρη σήμερα, είναι η μέρα που μαγειρεύουμε μαζί με τις φίλες από την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ //[...]

ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Conchiglioni , δηλαδή μεγάλα κοχύλια, ένα είδος ζυμαρικού μάλλον δυσεύρετο στην Ελλάδα. Οπως όλα τα ανάλογα είδη ζυμαρικών ([...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Carbonara με φρέσκες παπαρδέλες και ρόκα

Υλικά:200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα!1 κ.σ. ελαιόλαδο50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]

Πηγή: omanoclock.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy