Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 27 συνταγές
ΥΛΙΚΑ Για το πέστο και τα λιγκουίνι 400 γρ. παντζάρια βρασμένα 2 κ.σ. ελαιόλαδο 100 γρ. καρύδια 500 γρ. λιγκουίνι Τυρί τριμμένο Δυόσμο Ξύσμα λεμονιού Αλάτι[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια τη ζύμη 350 γρ αλεύρι σκληρό 50 γρ αλεύρι ολικής 250 γρ παντζάρια βρασμένα 10 γρ αλάτι 1 φακελάκι μαγιά 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Για το αρωματικό[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΠριν από ένα περίπου μήνα παρουσίασα μια συνταγή με πάστα Lumaconi, τα υπέροχα κελύφη σαλιγκαριού που φτιάχνει ο οίκος Del Cecco της Ιταλίας. Το κελύφη ήτανε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά συνταγής 500 γρ. παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα 500 γρ. πένες ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας 150 γρ. φέτα 1 σκελίδα σκόρδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: icookgreek.comΚόκκινες Ταλιατέλες Αλφρέντο με γαρίδες Ποσότητα: 2 μερίδες Αποθήκευση Εκτύπωση Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά Συνολικός χρόνος 50[...]
Πηγή: craftcooklove.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Τα νόστιμα παντζάρια συνδυάζονται με τα ζυμαρικά σε μια εύκολη συνταγή. Για όσους νηστεύουν τα σερβίρουμε με τριμμένο καρύδι ή και σκέτα,[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.gr7/4/15 Νηστίσιμη πίτσα από παντζάρια που δημιουργούν μια όμορφη ροζ ζύμη όπου με λαχανικά της αρεσκείας μας, έχουμε πολύ εύκολα ένα χορταστικότατο σερβίρισμα.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη 800 γρ. αλεύρι 470 ml γάλα 60 ml ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 10 γρ. αλάτι 5 γρ. ζάχαρη 2 φακελάκια μαγιά Για τη γέμιση φουά γκρα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά Για τη γέμιση 600 γρ. παντζάρια ψημένα στο φούρνο 1 μεγάλη ρέβα βρασμένη στον ατμό 200 γρ. πατάτες βρασμένες στον ατμό 80 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕξαιρετική συνταγή για ένα σπαγγέτι με χρώμα, άρωμα και φυσικά υγεία αφού είναι ολικής άλεσης και συνδυάζει τα λαχανικά με τα ζυμαρικά! Εύκολη 1,5 ώρα[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΦτιάξε την πιο light πίτσα με τα μυστικά της αλκαλικής διατροφής! Μάθε τα κόλπα και τις συνταγές! Έχεις διακαή πόθο για πίτσα αλλά έχεις βάλει στόχο να χάσεις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΚάτι από cucina povera και μοναδικής μεσογειακής γεύσης σε ένα πιάτο! Η μακαρονάδα αυτή εκμεταλλεύεται όλα εκείνα τα "ζαρζαβατικά" που δεν ξέρεις σε τι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαλά, ε!! Δεν υπάρχει!!! Χαζή έκφραση, το ξέρω, αλλά εδώ ταιριάζει!!! Πως τα πάτε με την παντζαροσαλάτα; Διότι αν σας αρέσει και μάλιστα σκορδάτη, τότε θα σας[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΥλικά: Για 4 μερίδες 1 κόκκινο παντζάρι βρασμένο και κομμένο σε κύβους 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 φλιτζάνι αλεύρι για[...]
Πηγή: sidagi.gr3/7/15 Παπαρδέλες σε σάλτσα παντζαριού με προσούτο για ένα χορταστικό καλοκαιρινό πιάτο που θα σας ενθουσιάσει. Συστατικά 80gr. παπαρδέλες ή άλλο φαρδύ[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜακαρονοσαλάτα με παντζάρια και αγκινάρες για 4 άτομα Υλικά 320 γραμμάρια ζυμαρικά με κοντό και χοντρό σχήμα 5 αγκινάρες 300 γραμμάρια παντζάρια 2 σκελίδες[...]
Πηγή: greekouzina.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 200γρ. βρασμένα παντζάρια αλάτι Διαδικασία για το ζύμωμα Βράζουμε τα παντζάρια. Τα κάνουμε[...]
Πηγή: cooklos.grFor the recipe in English click here Καλή σας μέρα, φίλοι μας! Έχει τύχει να κολλήσετε με ένα φαγητό και να το τρώτε καθημερινά; Εμείς την τελευταία βδομάδα[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΓια τα καραμελωμένα παντζάρια 400 γρ. παντζάρια βρασμένα και καθαρισμένα 3 σκ. σκόρδο 4 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο 30 ml ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι θυμάρι φρέσκο Για το[...]
Πηγή: akispetretzikis.com