κουλουρακια βανιλιας βεφα | χοιρινο με πρασα ακης | μακαρονοσαλατα με τονο αργυρω | γλασο βασιλοπιτας παρλιαρος | επικαλυψη βασιλοπιτας | τρουφακια ακης | εκμεκ καταιφι χωρις σαντιγυ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις παρμεζανα

Βρέθηκαν 12 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! // LA PIZZA[...]

ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ταλιατέλες σπιτικές αλά πουτανέσκα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα: οδηγός για τέλειο[...]

Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]

Πηγή: pandespani.com
ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI[...]

ΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πένες με λουκάνικο και κρέμα γάλακτος συνταγή[...]

250 γρ πένες (ή και τριβελάκι, ριγκατόνι, ή άλλο μικρόσχημο ζυμαρικό) 150 γρ μανιτάρια (συσκευασμένα, κομμένα) 150 γρ φρέσκο λουκάνικο, κομμένο σε πολύ μικρά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
πίτσα - ιστορία μέρος β': όνομα,[...]

Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]

Πηγή: pandespani.com
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ

Υλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΚΑΛΤΣΟΝΕ  ♦♦  CALZONE

ΚΑΛΤΣΟΝΕ Το καλτσονε, ειναι μια παραλλαγη της πιτσας και προερχεται απο την παραδοσιακη κουζινα της νοτιας Ιταλιας. Στην Ιταλια το ονομαζουν επισης cazzotto ή[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τηγανητά καλτσόνε: το σπιτικό... street food[...]

photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους[...]

ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΟΡΕΚΙΈΤΕ ΜΕ KALE για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μία νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ένας νέος κύκλος νόστιμων συνταγών με την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ναπολιτάνικη πίτσα, η αυθεντική!

[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]

Πηγή: bostanistas.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy