γιαουρτογλυκο με σιμιγδαλι | γαριδοπιλαφο ακης | πορτοκαλοπιτα με σιμιγδαλι χοντρο | γρηγορη σως για ρυζι | κεικ νηστισιμο με γλυκο κουταλιου | keik amygdalou | κομποστα αχλαδι-αργυρω
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες χωρις ψωμι αστακος μακαρονακι ραβιολες

Βρέθηκαν 25 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Μακαρόνια χωρίς γλουτένη με πέστο παντζαριού

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι με πέστο (alla[...]

Για τα ζυμαρικά 400 γρ. σπαγγέτι από δίκοκκο σιτάρι 1 κ.γ. αλάτι Για την πέστο 125 γρ. ελαιόλαδο 100 γρ. φύλλα βασιλικού 130 γρ. κάσιους ή κουκουνάρι 2 σκ.[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Βασική σάλτσα για πίτσα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
paglia e fieno ταλιατέλες αλά παπαλίνα - του[...]

– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]

Πηγή: pandespani.com
πίτσα - ιστορία μέρος β': όνομα,[...]

Στην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]

Πηγή: pandespani.com
Πορτομπέλο πίτσα

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Δίκοκκο σπαγγέτι με κολοκύθα φασκόμηλο και[...]

500 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη από φλούδα και σπόρους 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκ. σκόρδο 10 φύλλα φρέσκο φασκόμηλο ψιλοκομμένο 150 γρ. μπέικον σε[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Πίτσα σπέσιαλ

ΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη ½ φλ. λάδι (ηλιέλαιο ή αραβοσιτέλαιο) 1 φακελάκι μαγιά ξηρή 1 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλάκι ζάχαρη 2 φλ. νερό χλιαρό αλεύρι που φουσκώνει μόνο[...]

Πηγή: xrysessyntages.com
10 tips για al dente ζυμαρικά - οδηγός της[...]

Υπέροχη γεύση και τέλειο κράτημα:10 tips για al dente ζυμαρικά Στα «μυστικά» για το τέλειο μαγείρεμα των ζυμαρικών έχουμε από παλιά αναφερθεί στο pandespani[...]

Πηγή: pandespani.com
Μαγείρεμα Ζυμαρικών

Μυστικά για το σωστό μαγείρεμα . 1.Ποιοτικά ζυμαρικά , διαλέγουμε πάντα επώνυμα ζυμαρικά με ποιοτική πρώτη ύλη με καλή πάστα από στάρι υψηλής περιεκτικότητας[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Τα μακαρόνια και πως τα επιλέγουμε

Μακαρόνια ή σπαγγέτι, ονομάζονται τα μακριά, λεπτά και κυλινδρικά ζυμαρικά. Φτιάχνονται από σιμιγδάλι και νερό, με την προσθήκη ή όχι γάλακτος και αυγών. Στην[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Χυλοπίτες με πράσο και μπέικον

Αναρωτηθήκατε ποτέ από που βγήκε η έκφραση "έφαγα χυλόπιτα"?? όχι??? εμένα αυτές οι δημώδεις εκφράσεις πάντα μου ερεθίζουν τα μάλα την περιέργεια!! Κι επειδή[...]

Πηγή: thatseat.blogspot.gr
Ειδικά Ζυμαρικά - Φωλιές

Μια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πίτσα με λουκάνικα

Αγαπημένος μεζές μικρών και μεγάλων, που με παγωμένη μπυρίτσα απογειώνει τα καλοκαιρινά βράδια. Φτιαγμένη με μπόλικα τυράκια και πικάντικα λουκάνικα, δεν θα[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Το ζυμάρι κάνει την πίτσα

Δεν υπάρχει μόνο μία συνταγή για την τέλεια πίτσα. Οπως μας εξηγεί ο σπουδαίος Ιταλός σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι, όλα ξεκινούν από τη ζύμη. Συνταγή : Fabrizio[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Βίγκαν Πίτσα

Υλικά: Για τη ζύμη: 1/2 κιλό αλεύρι 30 γρ. ξερή ή φρέσκια μαγιά 1/2 φλυτζάνι λάδι αλάτι νερό Για την πίτσα 4 κουταλιές της σούπας πουμαρό 1 κουταλιά[...]

Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr
ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦[...]

ΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πίτσα με .... αμύγδαλα και σουσάμι

Πίτσα με αμύγδαλα και σουσάμι;;; Μην τρομάζετε!!! Δεν είναι ούτε γλυκιά, ούτε έχει μόνο αμύγδαλα και σουσάμι. Απλά η κόρη μου είχε όρεξη για πίτσα χθες κι[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Σουφλέ Σιταροπούλας στο Πι και Φι

Ενα πανεύκολο ορεκτικό για το τραπέζι σας που ξετρελένει μικρούς και μεγάλους με 5 λεπτά προετοιμασία και 15 λεπτά ψήσιμο!!! Τι χρειαζόμαστε: 2 κουτάκια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Pizza Alla Greca συνταγή από niktas

Για τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. αλεύρι σκληρό(αν δεν βρούμε αλεύρι από σκληρό σιτάρι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα βάζουμε κανονικό) 150 γρ. χλιαρό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ

Υλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. ζυμαρικά από σιτάρι ολικής άλεσης ή χρωματιστές πένες 1/4 φλιτζ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 4 μεγάλες ώριμες ντομάτες 2 σκελίδες[...]

Πηγή: yumyum.gr
Μακαρόν καρδιά

περισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]

Πηγή: akispetretzikis.com

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy