Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Μια παραδοσιακή συνταγή για το μαγείρεμα του χταποδιού Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Θαλασσινά Κυρίως Πιάτα Ζυμαρικά Θαλασσινά Άλλες κατηγορίες Όλες οι[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΙδανική πίτσα για τους λάτρεις της μελιτζάνας! Πεντανόστιμη πίτσα και πολύ ιδιαίτερη! Τι θα χρειαστούμε: Υλικά για τη ζύμη ½ κιλό αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΗ πιο νόστιμη Αματριτσιάνα (Amatriciana) είθισται να γίνεται με Bucatini και μόνον άλλα 4 ακόμη υλικά, αποτελώντας μια απ’ τις κορυφαίες μακαρονάδες της[...]
Πηγή: caruso.grΑνατροπή στην πυξίδα της γεύσης με μια ξεχωριστή μακαροράδα, με την αίσθηση του Νότου να οδηγεί την κατεύθυνση στον γευστικό χάρτη προς το κάτω κεντρικό[...]
Πηγή: pandespani.comΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.com24/4/14 Λεμε μακαρονάδα και γεμίζει το στόμα μας, γιατί είμαστε μακαρονάδες και ας ζούμε στην Ελλάδα και όχι στην γειτονική μας Ιταλία. Σήμερα τρώμε μακαρόνια[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΤΣΑ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ!! Είστε σπίτι..βράδυ και η κοιλίτσα γουργουρίζει και έχετε όρεξη για πίτσα;; Τι χρειάζεστε; Κατεψυγμένες πίτες για σουβλάκι ή φρέσκες. Σάλτσα[...]
Πηγή: bitethemadness.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕίναι απλή σάλτσα, εύκολη να γίνει και δεν περιλαμβάνει καθόλου σοτάρισμα και λάδι που αυξάνουν τις θερμίδες στο φαγητό σου. Ιδανική επιλογή για να μειωθεί το[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜελετούσα τελευταία το μπαλσάμικο, ένα θέμα που πάντα με γοητεύει, και προγραμμάτιζα ένα άρθρο γι’ αυτή τη μαγική ουσία, όταν με την ευκαιρία θυμήθηκα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά αλεύρι: 700 γρ. νερό: όσο πάρει αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού φέτα: 400-500 γρ. τυρί φέτα (τριμμένο) βούτυρο αγελαδινό: 1/2 φλιτζάνι λιωμένο Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.com«Pasta fasoul» αποκαλεί το φαγητό ο Ντιν Μάρτιν στο τραγούδι That’s amore αλλά ο πιο σωστός τίτλος για τον κλασικό συνδυασμό ζυμαρικών με[...]
Πηγή: bostanistas.grΑν έχετε βρεθεί σε κρητικό εστιατόριο, θα τα έχετε δοκιμάσει οπωσδήποτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα φρέσκα κρητικά ζυμαρικά και τα προτείνουν στα μενού τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που αρκετός κόσμος ψάχνει, αποτελώντας την πιο δημοφιλή θαλασσινή εκδοχή κριθαρότου. Και δικαίως, μια και όταν[...]
Πηγή: caruso.grΦΑΕ ΑΥΤΟ Μακαρόνια με σάλτσα μανιταριών ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 288kcal (ανά μερίδα) ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ: 40,5γρ. ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 24,75γρ. ΛΙΠΟΣ: 2,75γρ. ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 48,25mg ΥΛΙΚΑ (4[...]
Πηγή: xrysessyntages.com1 χταπόδι μέτριο πιπέρι αλάτι 1 κύβο λαχανικών 1 πρέζα μπαχάρι τριμμένο 1 φλ. του καφέ ελαιόλαδο 0.5 πακέτο μακαρονάκι κοφτό Οδηγίες 60 Minutes Καθαρίζουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και το καλοκαιράκι και σιγά σιγά ξαναμπαίνουμε στους κανονικούς μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔροσερή, γιορταστική, απίστευτα νόστιμη, η μακαρονοσαλάτα είναι η πεμπτουσία των καλοκαιρινών πιάτων με ζυμαρικά και μπαλαντέρ στη στρατηγική της κουζίνας όλο[...]
Πηγή: pandespani.comΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comΕντυπωσιάστε την οικογένεια σας και τους φίλους σας με μία πεντανόστιμη πίτσα με βάση όχι απο ζυμάρι αλλά μακαρόνια! Πεντανόστιμη και εύκολη! Τώρα θα μου πείτε[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiτορτελίνι σε ζωμό Τα σεβαλιέ ζυμαρικά ονόματι τορτελίνι περιέχονται στο γαστρονομικό τοπογραφικό της Emilia Romagna και πιθανότατα κατάγονται απ’ την Μπολόνια.[...]
Πηγή: pandespani.comΜου αρέσει πολύ η ρόκα. Γι’ αυτό και την καλλιεργώ. Σήμερα έκοψα ρόκα και έχω διάθεση να την μαγειρέψω αλλά με έναν τρόπο που διατηρεί τα αρώματα και[...]
Πηγή: bostanistas.grΖυμαρικά με τόνο και μοτσαρέλα, σε δύο εκδοχές της ίδιας σάλτσας τόνου Ιδιαίτερα νόστιμο, πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για χαλαρά γεύματα[...]
Πηγή: pandespani.com