Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 132 συνταγές
Μία “ιδιαίτερη” συνταγή που συνδυάζει σε ένα πιάτο ζυμαρικών διατροφικές συνήθειες τόσον του ιταλικού νότου (ντομάτα, σκορδάκι, αντσούγιες, καυτερή πιπεριά)[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 δόση ζύμη πίτσας 7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 600 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1-2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο 390 γρ. ντοματάκια κονσέρβα στραγγισμένα αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση βασική ζύμη πίτσας 3 κ.γ. ελαιόλαδο 500 γρ. ντομάτες κομμένες κονκασέ 1 κ.γ. ζάχαρη (εάν οι ντομάτες δεν είναι πολύ ώριμες) 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι μία απλή συνταγή που γίνεται με μαύρες ελιές, κάπαρη, αντσούγιες και ντομάτα. Οι τουρίστες που ταξιδεύουν στη Ρώμη την απολαμβάνουν στα εστιατόρια της[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα τυπικό πιάτο του νότου, όπου θα βρείτε τη γεμάτη γεύση της μελιτζάνας σε συνδυασμό με ελιές και αντσούγιες, που δίνουν μία πιο νόστιμη νότα στη συνταγή. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grSpaghetti alla puttanesca. Μία “του δρόμου” στο τραπέζι μας. Το να ανοίξουμε κουβέντα για τις “πεταλουδίτσες της νύκτας”, για τα “κορίτσια του δρόμου” τέτοια[...]
Πηγή: cookpad.com/grclick for english υλικά 1 1/2 ποτήρι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200γρ γιαούρτι 2% 1 κουταλάκι ρίγανη 70γρ τοματοπελτέ 2 κουταλιές κέτσαπ 200γρ μοτσαρέλλα[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 2 κ.σ λάδι 2 μεγάλες σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι λεπτοκομμένο 1 κ.γλ. ξύσμα πορτοκαλιού (από μισό πορτοκάλι) ½ κ.γλ. ρίγανη[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία πολύ νόστιμη συνταγή σάλτσας (αλα πουτανέσκα) για μακριά ζυμαρικά (λαζανάκι, λιγκουίνι αλλά και σπαγγέτι ή και σπαγγετίνη, με προσοχή όμως στους χρόνους[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 πακέτο ζυμαρικά (πένες, ριγκατόνι, κοχυλάκια, κ.λπ.). 50 γρ. κάπαρη 5-6 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 15 ελιές μαύρες χωρίς το κουκούτσι, ψιλοκομμένες 10[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (6-8 μερίδες) 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 8 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε κομματάκια 1,5 κιλό ντοματάκια ή μικρές τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.gr8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΛαζάνια ΤΕΡΑ γιατί παίζω περισσότερο με γήινες αποχρώσεις σε αυτό το πιάτο το οποίο προέκυψε σαν ένα γρήγορο και ανώδυνο καλοκαιρινό γεύμα. Έχοντας βάλει τα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΜε τον Αντώνην είπαμεν να κάμουμεν πίτσαν εψές. Με 600γρ. αλεύριν εφκάλαμεν 3 μεγάλες πίτσες τζιαι έναν καραόλον. Για την ζύμην δέτε την συνταγή που δαμαί .[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr