Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Δροσερή σαλάτα ζυμαρικών που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος. Μερίδες : Για 2 - 3 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά βίδες | σπαράγγι Διαφημίσεις 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο, μόνο το λευκό και το ανοιχτό[...]
Πηγή: toarkoudi.grΩραίος συνδυασμός, νόστιμο και εύκολο... Τα υλικά είναι: 1 1/2 κιλό κατσίκι 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/2 φλυτζανιού ελαιόλαδο 2[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ζυμαρικά Διαφημίσεις 1/2 κουτί ζυμαρικά της επιλογής σας 5 κ.σ. ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο 1/4[...]
Πηγή: toarkoudi.grΕίναι σαν υποψία, σαν αεράκι που έρχεται και μετά δεν υπάρχει. Φευγαλέα, λεπτότατα τα αρώματα. Όλα στις μύτες, ακροποδητί, να μη κυριαρχεί τίποτα, να μη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο βράδυ της Πέμπτης είναι ξεχωριστό: έχεις φάει ήδη το μέγιστο της εβδομάδας, με τα καλά και τα ανάποδα της και μετράει πια η προσδοκία - φτάνει, έρχεται,[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Πάσχα φέτος είχε χρώμα ΣΙΦΝΟΥ. Ανήμερα το Πάσχα είχαμε τη γνωστή συνταγή ΜΑΣΤΕΛΟ και τη Δευτέρα του Πάσχα έκανα μια νέα (για μένα) παραδοσιακή Συνταγή[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr2 κούπες ή περίπου 240 γραμμάρια) πένες 3 κούπες ή περίπου 250 γραμμάρια) πράσο, κομμένο σε ροδέλες 1 κούπα ή περίπου 120 γραμμάρια) από κάποια “ήπια” φέτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Τον χειμώνα τον αντέχω το πολύ έναν μήνα. Μετά κουράζομαι. Θέλω λουλούδια, μυρωδιές, πεταλούδες και ήλιο. Πολύ ήλιο για να κάνω[...]
Πηγή: bostanistas.gr