Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
1/2 δόση ζύμη για πίτσα 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 6 φέτες ζαμπόν 12 φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό) 125 γραμμ. μοτσαρέλα 150 γραμμ. έμενταλ τριμμένο 1[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη: 2½ φλ. τσαγ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 ποτήρι νερού χλιαρό γάλα ½ κ.γλ. θυμάρι ½ κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa 4 φέτες ζαμπόν ή άλλο αλλαντικό 250 γρ. κασέρι Ελασσόνας 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 1 πράσινη πιπεριά φέτες ελιάς[...]
Πηγή: argiro.gr1 φύλλο σφολιάτα (εμπορίου) 1 φλ. τσαγιού τριμμένο ρεγκάτο 1 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλα 4 φέτες βραστό ζαμπόν μπούτι 1 πράσινη πιπεριά σε φέτες Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 δόση ζύμη για πίτσα 1 φλ. σάλτσα ντομάτας 4 φέτες ζαμπόν 250 γραμμ. (2 μπαλίτσες) μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες 50 γραμμ. ρόκα 50 γραμμ. φλούδες παρμεζάνας[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και λίγο επιπλέον 150 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. χλιαρό γάλα 1 κοφτό κ.γ. αλάτι 1/2 κ.γ.[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτας 1 χωριάτικο λουκάνικο 1 πιπεριά Φλώρινας σε φέτες λίγες ελιές Θάσου χωρίς κουκούτσι λίγα[...]
Πηγή: argiro.grΓια τη ζύμη 2 ½ φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 2 κ.σ. μαργαρίνη ή βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 1 ποτήρι νερού χλιαρό γάλα ½ κ.γλ. θυμάρι ½ κ.γλ.[...]
Πηγή: argiro.gr2 φύλλα ζύμη για πίτσα της alfa 1 κρόκο αυγού 1 κουταλιά σουσάμι – μαυροσίσαμο Λίγο τριμμένο τυρί Για τη γέμιση 250 γραμ. ανάμεικτα τυριά (διαλέξτε ανάμεσα σε[...]
Πηγή: argiro.gr4 φλ. βίδες (ζυμαρικά) 1/4 φλ. ελαιόλαδο 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4 φέτες ζαμπόν βραστό ψιλοκομμένο 2 φλ. αλεσμένη ντομάτα 1 κ.σ πάπρικα 1 πακέτο τυρί κρέμα[...]
Πηγή: argiro.gr1/2 δόση ζύμη για πίτσα 1 φλ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας 6 φέτες ζαμπόν 12 φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό) 125 γραμμ. μοτσαρέλα (1 μπάλα κομμένη σε λεπτές[...]
Πηγή: argiro.gr