Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Υλικά Για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά:10 γρ. ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250 ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού Για[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τη ζύμη 400 γρ. αλεύρι σκληρό 10 γρ. νωπή μαγιά 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 250 ml (περίπου) χλιαρό νερό 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι Για τη[...]
Πηγή: icookgreek.com1 φύλλο ζύμης για πίτσα «από σπίτι» της alfa 2 κ.σ. χωριάτικη σάλτσα ντομάτας 1/2 φλ. ταλαγάνι Μεσσηνίας (τυρί πεντανόστιμο και τσιχλωτό όπως η μοτσαρέλα)[...]
Πηγή: argiro.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Λαχταριστά πιτσάκια με φανταστική ζύμη - αφρό! Εκτός από το φυσικό προζύμι και την πολύωρη ωρίμανση, το μικρό μυστικό της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ Αυτά τα αφράτα πιτσάκια, είναι και ιδιαίτερα νόστιμα, και φυσικά ... κανείς δεν μπορεί να φάει μόνον ένα! Η συνταγή δεν είναι καινούργια στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr