Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Gnocchi di Patate alla Bava Νιόκι ψημένα με λειωμένο τυρί Όπως η πολέντα και το ριζότο, έτσι και τα νιόκι είναι από τα φίνα φτωχά φαγητά της Ιταλίας, μια[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤα Λαζάνια Μπολονέζ είναι μια απ’ τις πιο λιχουδιαστές συνταγές της Ιταλικής κουζίνας, ορίζοντας την αίσθηση θαλπωρής και νοστιμιάς του σπιτικού φαγητού, του[...]
Πηγή: caruso.gr…ο λαγός και η προετοιμασία του: 1 1/2-2 κιλά λαγός (στη συνταγή 1.550 γραμμάρια) 100-150 ml ξύδι για το “καθάρισμα” του λαγού …για τη μαρινάδα: 650-750 ml[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 αυγά 4 κ.σ. αλεύρι κοσκινισμένο 60γρ. φρέσκο βούτυρο 150γρ. μανιτάρια πορτομπέλο κομμένα σε φέτες 15γρ. πορτσίνι μανιτάρια αποξηραμένα 280-300ml γάλα χλιαρό[...]
Πηγή: cooklos.grΈνα απ’ τα πιο βασικά στοιχεία της δουλειάς μου (στρατηγική επικοινωνίας στη διαφήμιση) είναι η δημιουργία των συνθηκών για να προκύψει «η έμπνευση». Στο χώρο[...]
Πηγή: caruso.gr1 πακέτο μακαρόνια (προτιμώ λινγκουίνι) ελαιόλαδο 1/2-1 κ.σ. βούτυρο 1 μεγάλο κρεμμύδι 1-2 σκελίδες σκόρδο 600 γρ. μανιτάρια καφέ (μικρά ή Porcini) 1 γεμάτη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα λαζάνια είναι το απόλυτο comfort food της Ιταλικής κουζίνας, πληθωρικά σε γεύση και υφές, χορταστικά στην όψη και τη διάθεση. Ο δε συνδυασμός τους με[...]
Πηγή: caruso.gr400γρ. αλεύρι τύπου 550 (Π55%) ή αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 30γρ. μανιτάρια αποξηραμένα (πορτσίνι) 1 μπολ και 2 κ.σ. νερό αλάτι Διαδικασία για το[...]
Πηγή: cooklos.grΈχεις δικομάσεις μανιτάρια πορτσίνι; Είναι πεντανόστιμα και θα τα βρεις στα σούπερ μάρκετ σε αποξηραμένη μορφή! Ετοίμασε απαλή κρέμα από γάλα και αλεύρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. ρόφημα σόγιας για τη σάλτσα του «μελένιου» 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας ή ντομάτα κονκασέ ή[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. ρόφημα σόγιας ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα του «μελένιου» 1 φλιτζ.[...]
Πηγή: cooklos.gr