Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά: 12-14 φύλλα λαζάνια ανάμεικτα Primo Gusto 1 φλιτζ. καφέ λάδι 350 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 1 μέτριο κρεμμύδι τριμμένο 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: greekcook.grΑπό τις πιο εύκολες συνταγές και φυσικά γευστική. Την είχα δοκιμάσει σε ένα εστιατόριο σε καλοκαιρινές διακοπές όταν ήμουν μικρή και είχα ρωτήσει πως γίνεται.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grIn English soon Δεν συνηθίζω να βάζω αλμυρές συνταγές.. (Θα διορθωθώ πάραυτα..) Όχι ότι δεν κάνω.. αλλά να..είμαι περισσότερο του γλυκού.. Αυτή η συνταγή[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.gr1,5κ σπανάκι 5-6 φέτες μπέικον 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια 300 γρμ Φέτα περίπου ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας άνηθο Αλάτι και πιπέρι Για την σάλτσα 2 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 ψημένες μπριζόλες 2 ψημένα μπούτια κοτόπουλο 300-500 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 κρεμμύδια μέτρια 1/2 κουτ. του γλυκού κανέλα 1/3 κουτ. του γλυκού γαρύφαλλο 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grαφιερωμένη στους τοξότες O Κένταυρος είναι το υβριδικό πλάσμα της μυθολογίας που κατά το ήμισυ άνθρωπος και κατά το άλλο ήμισυ ζώο, συμβολίζει στην αστρολογία[...]
Πηγή: pandespani.comΗ αποθέωση της τυροφαγίας!!! Καλημέρα αγαπημένη μου μπλογκογειτονιά!! Τί θα λέγατε για μια ωραία και χορταστική τυρένια μακαρονάδα με περίσσεια χάρη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕστάλη από Βασίλη Λορετζάτο Τέτοια πίτσα δεν εχεις ξαναφάει (του Παύλου Φάκαλου) Tα υλικά 1 βάση πίτσας ή ζυμώστε δική σας 1 μπριζόλα α/ο ή άλλο ψαχνό κρέατος[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 φύλλα σφολιάτας (μαζί με τις διαφάνειες της συσκευασίας) 12 φέτες gooda, emedal, μοτσαρέλας ή άλλου κίτρινου μαλακού τυριού (6 φέτες[...]
Πηγή: e-sofia.grΦανταστική ζύμη τόσο αφράτη και τόσο αρωματική... δεν υπάρχει!!! Μετά τα σκορδόψωμα θέλησα να κάνω διάφορες παραλλαγές και ναι...είναι τόσο ωραία η ζύμη και[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΤα ζυμαρικά με τον συνδυασμό αρακά, κρέμας και κάποιου αλλαντικού, είναι απ’ τις πλέον δημοφιλείς επιλογές στο οικογενειακό τραπέζι σε όλη την Ιταλία[...]
Πηγή: caruso.grΓιατί άραγε να χρησιμοποιήσουμε bavette αντί απλών μακαρονιών όταν φτιάχνουμε μακαρονάδα θαλασσινών; Ίσως η απουσία αυγού; Ίσως η ιδιότητα της ζύμης να ρουφάει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν και η νηστεία για μένα τελείωσε επίσήμως την ημέρα που αναχωρήσαν τα πεθερικά μου , οι τύψεις μετά το πρώτο χάμπουργκερ ήταν τόσες που αποφάσισα να μην[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr