Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΟ αστακός είναι ένα από τα πιο νόστιμα θαλασσινά και, σε συνδυασμό με τις αγκινάρες, κάνει αυτή τη συνταγή πραγματικά εξαιρετική. Τι χρειαζόμαστε: 350 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜε τον Αντώνην είπαμεν να κάμουμεν πίτσαν εψές. Με 600γρ. αλεύριν εφκάλαμεν 3 μεγάλες πίτσες τζιαι έναν καραόλον. Για την ζύμην δέτε την συνταγή που δαμαί .[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΚαλημέρες όμορφες και με ήλιο! Η διάθεσή μου ήδη έχει χτυπήσει καλοκαίρι και κοροϊδέψτε με όσο θέλετε. Δεν με νοιάζει καθόλου σας λέω....ήδη άρχισα να φοράω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο (500γρ.) κοχυλάκια ή ό,τι ζυμαρικό σας αρέσει, 4 αγκινάρες, 1-2 λεμόνια, ο χυμός, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά για 4-5 άτομα 500 γραμμάρια μακαρόνια 3 αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού και λίγο από το ξύσμα του 500 γραμ γαρίδες βρασμένες, καθαρισμένες 200 γραμ[...]
Πηγή: lovecook.grΤο κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.grΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (8 μερίδες) : 500 γρ. πένες ή άλλο μέτριο ζυμαρικό 1 βαζάκι των 200 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές, στραγγισμένες και κομμένες 1 κονσέρβα των 180 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/3 φλιτζ. καλαμποκέλαιο 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon [...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.gr