Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο ντουλάπι μου έχει μείνει λίγο αλεύρι ζέας, το οποίο παραπονιέται ότι αν δεν το χρησιμοποιήσω σύντομα, με τη ζέστη (ποια ζέστη οεο;) θα χαλάσει. Στο μυαλό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grΜία Ιταλική πρόταση στο τραπέζι σας. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας Μερίδες : Για 2 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 20΄, Αναμονή 60΄, Μαγείρεμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠίτσα με πεκορίνο Αμφιλοχίας, αντζούγιες και ρίγανη. Συνταγή : Κώστας Τσίγκας. Μερίδες : για 1 πίτσα. Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, αναμονή 6[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΓια τη ζύμη 1+2/3 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα ζάχαρη 2 πρέζες αλάτι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1+1/2 κ.γ. ξερή μαγιά χλιαρό νερό Για τη σάλτσα verde 1[...]
Πηγή: argiro.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα εντρυφήσουμε και πάλι στα νόστιμα μυστικά της παραδοσιακής κουζίνας του ιταλικού Nότου! Κατ' αρχήν δεν πρέπει να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΑΝΤΖΕΡΌΤΙ (ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Τελευταίο μηνιαίο ραντεβού με την ομάδα των Quanti Modi di Fare e Rifare , πριν ξεκινήσουν[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr150 γρ από κάποιο καλό αλεύρι (βλέπε Robin Hood) 90 γρ αλεύρι σκληρό 60 γρ σιμιγδάλι 5 γρ νωπή μαγιά μπύρας (το 1/3 της συσκευασίας) 160 ml χλιαρό νερό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grγια την πίτσα 4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα 10 αντζούγιες φιλέτα 10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι 1 κ.γ. κάπαρη 1 κ.γ. ρίγανη 2 φλιτζ. γκούντα[...]
Πηγή: cooklos.gr