Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά (10 μερίδες) : 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη, πλυμένη και ψιλοκομμένη 1 μάτσο σέλερι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (8 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. καλαμαράκια,καθαρισμένα,χωρίς τα εντόσθια και το δέρμα και κομμένα σταυρωτά σε μπουκιές 1/4 φλιτζ. φύλλα δυόσμου 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 1 κιλό καβούρια 3,5 φλιτζ. μακαρονάκι ή κοχύλι 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη 4 μίσχοι σέλερι ψιλοκομμένοι 1/4 φλιτζ. κρεμμύδι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 225 γρ. μακαρονάκι ή κοχύλι βρασμένο και στραγγισμένο, 150 ml μαγιονέζα 150 γρ. άπαχο γιαούρτι 2 κ.σ. τοματοπολτός ή κέτσαπ 2-3[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (6 μερίδες) : 2 φλιτζ. ζυμαρικό κοχυλάκι βρασμένο και παγωμένο 1,5 φλιτζ. ντοματάκια κομμένα στη μέση 1/2 φλιτζ. καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες 1/2[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (10) : 1 κόκκινη και 1 πράσινη πιπεριά, ξεσποριασμένες, πλυμένες και ψιλοκομμένες 1 μάτσο σέλερι ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 250 ml[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 320 γρ. κινέζικα νουντλ (mie) 320 γρ. χοιρινός κιμάς 200 γρ. λουκάνικα 60 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες 60 γρ. χοιρομέρι (ζαμπόν)[...]
Πηγή: yumyum.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΧρόνος προετοιμασίας : 30 λεπτά Χρόνος ψησίματος : 2 ώρες Άτομα: 4 Υλικά : 250 γρ. μαύρα φασόλια γίγαντες Καστοριάς 200 γρ. κοχύλια ή πέννες με ρίγες ή αλλα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ -1\2 κιλο μακαρονια Ν0-6(1 πακετο) -1 κιλο γαριδες μεγαλες καθαρισμενες -1\2 κρεμμυδι μετριο ψιλοκομμενο -2 κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα -1\2 πρασο (το[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΜαύρες ταλιατέλες με καραβίδες: Eστιατόριο Big Deals, σεφ Γιάννης Σολάκnς. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό μαύρες ταλιατέλες. 3 κ.σ. σπορέλαιο. 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (6 μερίδες) : 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 1 κουταλιά ξηρό σέρι Σος (βλ. παρακάτω) 3 κουταλιές λάδι 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 πράσινα[...]
Πηγή: yumyum.gr