Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Το κριθαρότο είναι για μένα ίσως η πιο πετυχημένη νεοτερική ιδέα στη σύγχρονη Ελληνική μαγειρική, αυτή που γεννήθηκε δηλαδή μετά τη μεταπολίτευση και εξελίσσει[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά για 4-5 άτομα 500 γραμμάρια μακαρόνια 3 αγκινάρες χυμός ενός λεμονιού και λίγο από το ξύσμα του 500 γραμ γαρίδες βρασμένες, καθαρισμένες 200 γραμ[...]
Πηγή: lovecook.gr[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 πακέτο (500γρ.) κοχυλάκια ή ό,τι ζυμαρικό σας αρέσει, 4 αγκινάρες, 1-2 λεμόνια, ο χυμός, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 1/3 φλιτζ. καλαμποκέλαιο 500 γρ. μέτριες γαρίδες ξεφλουδισμένες 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλιτζ. λευκό κρασί 2 κουταλιές μουστάρδα Dijon [...]
Πηγή: yumyum.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (8 μερίδες) : 500 γρ. πένες ή άλλο μέτριο ζυμαρικό 1 βαζάκι των 200 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές, στραγγισμένες και κομμένες 1 κονσέρβα των 180 γρ.[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4-6 μερίδες ως κύριο πιάτο) : 1 φλιτζ. (περίπου 250 γρ.) κριθαράκι 250 γρ. φασολάκια πράσινα κομμένα διαγώνια σε μήκη του 1,5 εκ. Για το ντρέσινγκ: [...]
Πηγή: yumyum.grΚαλημέρες όμορφες και με ήλιο! Η διάθεσή μου ήδη έχει χτυπήσει καλοκαίρι και κοροϊδέψτε με όσο θέλετε. Δεν με νοιάζει καθόλου σας λέω....ήδη άρχισα να φοράω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΜε τον Αντώνην είπαμεν να κάμουμεν πίτσαν εψές. Με 600γρ. αλεύριν εφκάλαμεν 3 μεγάλες πίτσες τζιαι έναν καραόλον. Για την ζύμην δέτε την συνταγή που δαμαί .[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.gr