Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Γεια σας καλοί μου φίλοι!!! Μετά από πολλές μέρες ήρθε η ώρα να σας βάλλω ένα φαγάκι γιατί ξέρω ότι σας λίγωσα με τόσα γλυκά...! Έτσι, μετά την πικάντικη[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 05/04/2017 σε Ζυμαρικά, Κυρίως πιάτα, Νηστίσιμα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μακαρόνια με μύδια Μια συνταγή από την Ιταλία (από εδώ) για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΚόκκινη,πικάντικη και με 3 διαφορετική ζυμαρικά! Απολαύστε! Υλικά: 600 γρ. ζυμαρικά (3 είδη από μικρά ζυμαρικά,πέννες-κοχύλια-τριβελάκι-φιογκάκια-βίδες κ.α.) 1[...]
Πηγή: oreksinaxeis.blogspot.grΕίτε είναι εκτός προγράμματος (αλλά ευπρόσδεκτοι) καλεσμένοι, είτε αυθόρμητη οικογενειακή ανάγκη για φαγητό θαλπωρής, παρουσιάζονται συνθήκες που απαιτούν ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΚατακόκκινη και ξεδιάντροπη; Και πώς το απέκτησε αυτό το όνομα; Ερίζουν πολλοί. Η μία εκδοχή ισχυρίζεται ότι είναι η μακαρονάδα που οι αγοραίες κυρίες[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλό και άγιο το “χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι” αλλά ας κάνουμε ένα (ή και δύο) βήματα παραπέρα. Χωρίς διόλου ντομάτα (έχετε προφανώς παρατηρήσει[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Σπαγγέτι 1/2 κιλό Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες αποφλοιωμένες 2 κουτιά Πιπεριά κόκκινη καυτερή 1 μικρή Καλαμάρια 200 γρ[...]
Πηγή: chefoulis.grΤι μ’ έπιασε πρωινιάτικα; Όλο το σπίτι μύρισε από το διαπεραστικό άρωμα του σκόρδου που τσιγαρίζεται στο ζεστό φρέσκο ελαιόλαδο παρασύροντας σε μια[...]
Πηγή: bostanistas.grΓεννήθηκε ως ανάγκη στα χρόνια μετά τον πόλεμο στην Ιταλία. Η τόσο μοντέρνα σήμερα cucina povera, τότε δεν ήταν παρά η φιλοσοφία για την επιβίωση: Δεν πετάμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο καλοκαίρι με τις ζέστες του και τους εύγευστους καρπούς του πριμοδοτεί πολλές από τις συνταγές μας, κυρίως όμως όσες συνδυάζουν φρέσκα λαχανικά. Η σημερινή[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσο στους πάγκους της λαϊκής μου βρίσκω ντοματάκια με μυρωδιά αληθινή, η καλοκαιρία επιμένει. Εσχάτως δε, βρίσκω διαφόρων ειδών - μια συμπαθέστατη παραγωγός[...]
Πηγή: bostanistas.grΕ ν όψη νηστείας θα σας δείξω μια θαλασσινή μακαρονάδα που έφτιαξα μετά τις βόλτες μας στα χωριά την Καθ.Δευτέρα όπου γιορτάσαμε τα Κούλουμα. Κατ'αρχήν[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.gr(photo: Ευστράτιος Καλαθακης) Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 500 γρ. παπαρδέλες 1 κιλό γαρίδες μεγάλες, ζεματισμένες και καθαρισμένες 3 μέτρια κρεμμύδια ξερά τριμμένα 1 κιλό ντομάτες[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά: 500 γρ. αστακός ή αστακοκαραβίδα μισό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο 2 ντομάτες στον τρίφτη 2 πιπερίτσες καυτερές, ψιλοκομμένες[...]
Πηγή: casa-dei-sapori.blogspot.grΈχει υποβληθεί από fabiulus Παρασκευή, 24/04/15 Υλικά300 γρμ. λευκά ή κόκκινα καυτερά Σπαγγέτι2 κουταλιές Λάδι6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες1[...]
Πηγή: greekmasa.gr